2777
2789
عنوان

چهل روز از همسرم دورم

415 بازدید | 27 پست

خانما من چهل روزی میشه بعد سزارینم اومدم خونه مامانم واز شوهرم دورم.تو این مدت هر روز تماس میگیره وحال مارو میپرسه اما اصلا نگفته برگردید که دلم تنگه.میگه تا هر وقت خواستی بمون واصلا ابراز علاقه نمیکنه همین سردرگمم کرده قبلا 10روز میگذشت همش التماس میکرد برگردم وابراز علاقه میکرد اما الان نه نمیدونم چه واکنشی نشون بدم آیا من حساسم خیلی؟

آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حساس نباش

میخواد پیش خانوادت باشی تا بهت برسن و راحت باشی

حالا میگفت برگردی میومدی تاپیک میزدی شوهر بی درک من 🤣

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
توی یک شهر نیستین؟؟ نه چ احساسی ای  باید بیاد ببینتت

نه راهمون دوره اون شمال ومن جنوبم مرخصی نداره اما تلفنی هم چیزی نمیگه

حساس نباش میخواد پیش خانوادت باشی تا بهت برسن و راحت باشی حالا میگفت برگردی میومدی تاپیک میزدی شوه ...

اگه بگه برگرد که برنمی گشتم عزیزم منظورم اینه ابراز دلتنگی نمیکنه

چهل روز خیلی زیاده.  پاشو برو خونه ات بذار شوهرت بزرگ شدنه بچه اش رو ببینه.

تا یه ماه دیگم هستم.همین مهمه برام اما برا اون اصلا مهم نیست گویا از خداش بوده ما نباشیم وراحت شده

اگه بگه برگرد که برنمی گشتم عزیزم منظورم اینه ابراز دلتنگی نمیکنه

خوب میخواد راحت باشی.و اینکه مردام بعضا افسردگی بعد زایمان میگیرن یکم زمان بده خودشو پیدا کنه.الان هم از نظر روحی و‌مالی تو شوکه.

اما اگه بیاد شهرتون یکی دو روز بمونه و برگرده بد نمیشه

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
چرا برنمیگردی  چهل روز موندی بسه دیگه

دوست دارم پسرم بزرگتر بشه چون نگهداری دوتا بچه تنهایی برام خیلی سخته

خوب میخواد راحت باشی.و اینکه مردام بعضا افسردگی بعد زایمان میگیرن یکم زمان بده خودشو پیدا کنه.الان ه ...

میگه رییسم مرخصی نمیده نمیشه بیام تازه گویا موقع برگشت هم نمیخواد بیاد دنبالم وخودم با دوتا بچه تنهایی باید برم 

تا یه ماه دیگم هستم.همین مهمه برام اما برا اون اصلا مهم نیست گویا از خداش بوده ما نباشیم وراحت شده

عزیزم حواست باشه افسردگی بعد از زایمان نگرفته باشی خدای نکرده چون من احساس میکنم حساس شدی.

چند سالته؟