2777
2789
عنوان

نقاشی مهدکودک

108 بازدید | 8 پست

سلام خانوما

من نقاشم کارم نقاشی رنگ وروغن هستش ازم خواستن روی درمهدکودک نقاشی کنم 

حالا من سوالم اینه کسی اطلاع داره که روی درآهنی باچه رنگی میشه نقاشی کرد؟

واینکه چه طرحی بکشم میشه ایده بدین بهم

میشه لطفا واسه دوستم که فوت شده یه صلوات بفرستید

نگشو از رنگفروشی ها بپرس فکر کنم با همون رنگ دیوار بشه و طرحشو از کارتونهای والت دیزنی و این چیزا الهام بگیر چون بچه ها اکثرا تو اون سن بد غذا هستن ترجیحا شخصیت ها در حال خوردن چیزهای مفیدمثل سیب هویج و شیر و اینا باشه جالب میشه.تو نت عکس حیوونای عروسکی رو نگاه کن خیلی بامزه هستن مثلا بزن دایناسور کارتونی بامزه اونا هم خوبن یه عالمه حیوون بامزه معلق توی یه پس زمینه ی شاد

قیافه من از وقتی که مادرشدم😯😦😨😢😣😰😟😭😓😔 مداااااااام نگرانم پس کی لذت ببرم؟؟؟؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه نقاشی هستی که نمیدونی جنس رنگت چی باشه واسه در اهنی

😒😒😒😒

تابلو رنگ وروغن کارمیکنم خوبه گفتم😐

نگشو از رنگفروشی ها بپرس فکر کنم با همون رنگ دیوار بشه و طرحشو از کارتونهای والت دیزنی و این چیزا ال ...

مرسییی از ایده خوبتون

چه نقاشی هستی که نمیدونی جنس رنگت چی باشه واسه در اهنی

خوبه گفتن رنگ روغن کار میکنن واولین باره ک ازشون درخواست میشه چرا توچیزی ک نمیدونین دخالت میکنین گفتن اگه ایده دادین بدین اگه نه گزافه گویی واسه چیه واقعا؟

تاپیک @معجزات علمی  قران....! رو حتماا بخونید 
خوبه گفتن رنگ روغن کار میکنن واولین باره ک ازشون درخواست میشه چرا توچیزی ک نمیدونین دخالت میکنین گفت ...

تو گزافه گو هستی ،یه نگاه به خودت توی اینه بنداز،منم نقاشم،اما نقاشی که ندونه کدوم رنگ برای کجا استفاده میشه اسمش نقاش نیس،چرا از روی غرض حرف مفت میزنی،ایشون تازه کاره و مبتدی،ادم از واقعیت ها ناراحت نمیشه،چرا اینقدر تی تیش و خاله زنک هستید،من به استارتر توهین نکردم اما شما به من توهین کردی بهتره جلوی زبونتو بگیری و پریز زبونتو به عقلت وصل کنی بعدا حرف بزنی

تو گزافه گو هستی ،یه نگاه به خودت توی اینه بنداز،منم نقاشم،اما نقاشی که ندونه کدوم رنگ برای کجا استف ...

شمااگه نقاش بودین میدونستین هرنقاشی ابزارو سبک مخصوص ب خودشو داره ک ایشون هم همینو میخواستن بدونن .اگه گفتتون واقعی باشه نقاش بودنتون ایشونو راهنمایی میکردین حتی اگه گفته ی شما درست باشه و ایشون مبتدی باشن 

تاپیک @معجزات علمی  قران....! رو حتماا بخونید