پدرشوهر خاله زنک و دیکتاتور و فضول و دخالتگر داره یعنی ببینه من و شوهرم باهم خوشیم فورا برای ریدن به حال ما ترفند میزنه یا دختر عن مجرد گوهش میبوسه صدا میده حالمون بهم بخوره 🤮🤮🤮🤮فک میکنه داره چشممون درمیاره اما واقعا آدم گوهش میگیره ک داره بزور ثابت میکنه بسوز تو حسودی همیشه دختر و داماداش میکوبه توو سرمون با اون حال بزور مارو میکشونه خونشون با دل خوش میریم با دل خون برمیگردیم من واقعا خسته ام بزورررررر حکم میکنه مارو میکشونه هر هفته زنگ میزنه میریمم حرمت نگه نمیداره گدابازی درمیاره بی حرمتی میکنه شما هم همچین سوهان روحی دارین؟میدونم زن و بچش پرش میکننا اما اونا ظاهرشون خوبه الان پدر خانواده جنگ اعصاب داره با ما
من بعد از یه بحث کوچلو بین منو مادرشوهرم که مادرشوهرم مقصر بود بنده خدا اومد معذرت خواهی کرد از من حالا پدر شوهرم دیگه ول کن معامله نیس تا منو میبینه پامیشه میره جای دیگه حالم از مرد خاله زنک بهم میخوره یکی از برادر شوهرامم مثل پدر شوهرمه
اخه وجدانم ناراحت میشه از خدا فقط میترسم وگرنه ب من باشه کات میکنم برای همیشه،یمدت قطع رابطه کردم با ...
این دیگه بستگی به خودت داره که چه تصمیمی بگیری دوستم ولی گاهی وقتا نمیشه مصالحه کرد بعضی از آدمها از انسانیت فقط اسمش رو دارند وقتی هیچ جوری نمیشه کنار اومد قطع ارتباط بهترین راه حله حتی شوهرت هم بعداز یه مدت میبینه ازجاروجنجال خبری نیست خوشحال میشه خودت هم از این قهروآشتی وجنگ اعصاب خلاص میشی
بدترین حالت اینه که ازچشمت بیفته ولی ازدلت نه قشنگ سرویس میشی