2777
2789

بچه ها همه حتما باید لکه بینی لانه گزینی داشته باشن؟؟

و اینکه اونایی ک قبل پریودی سینه درد داشتن همیشه ماهی ک باردار شدن هم داشتن سینه درد؟؟

خدا با من است همین کافی ست.... اگر نی نی میخوای امام رضای مهربون رو صدا کن....محاله جواب نگیری...

نهركي گفته همه بايد داشته باشن

بعدم اكه بيني لانه گزيني زماني هست قبل پريود 

و هفته اول دوم بارداري هست ك هموز تو ازمايش چيزي مشخص نيست

يك صلوات واسه ني ني دار شدن همه اونايي كه ارزو ني ني دارن:)💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من لک لانه گزینی نداشتم هدماهم سینه هام افتضاح درد می گرفت اما اون ماه درد نیومد سراغم الان دو هفت ...

خداکنه منم باردارباشم عزیزم

هرماه سینه درد داشتم شدید

این ماه فقط سینه هام بزرگ شده اصلا درد نداره ولی تخمدان هام درد داره خفیف هر دو طرف

خدا با من است همین کافی ست.... اگر نی نی میخوای امام رضای مهربون رو صدا کن....محاله جواب نگیری...

سلام عزیزم، من خودم بچه ندارم ولی الان با  ۲تا از دوستام که بچه دار هستن داریم ناهار میخوریم سوالتو براشون خوندم جفتشون خونریزی لانه گزینی نداشتن. هر دو میگن که همیشه سینه هاشون قبل پریود درد میکرده هنوزم همینطوری هستن اون ماهی هم که باردار شدن علائم پریودی رو داشتن مثل درد سینه ولی پریود نشدن. 

ولی تاکید دارن که بهت بگم بدن با بدن فرق داره خودت مقایسه نکن هرچی خدا بخواد همون میشه. بیخیال باش کلا. انشالا هر چی خیره همون بشه برات عزیزم ❤️❤️

آنکس که تو را شناخت جان را چه کند   فرزند و عیال و خانمان را چه کند    دیوانه کنی هر دو جهانش بخشی  دیوانه ی تو هر دو جهان را چه کند   
ایشالا که بارداری عزیزم من نه علائم مریود داشتم نه بارداری مونده بودم لنگ در هوا🤣

خخخخخخخ عزیزم

من واسه پریودی هام یک ماه درمیونه دردم 

یعنی ی ماه سمت چپم درد داره ی ماه سمت راستم

ولی این ماه جفت طرفم درد میکنه ۶ مهر موعودمه

من که نداشتم هیچ لک بینی

الانم ک تو هفته چهاردهمم از اول نه ویار داشتم نه حالت تهوع

بعضی وقتا شک میکنم چیزی هست اون تو یا نه سرکاریه😂

اره من داشتم سینه هامم درد میکرد و و بنظرم یکم بزرگ شده بودن تا الانم من باز سینه درد دارم

سلام عزیزم، من خودم بچه ندارم ولی الان با  ۲تا از دوستام که بچه دار هستن داریم ناهار میخوریم سو ...

ممنون عزیز دلم

دعا کنید واسم دیگه این ماه بارداربشم

ممنون عزیز دلم دعا کنید واسم دیگه این ماه بارداربشم

انشالا🙏🙏🙏❤️

آنکس که تو را شناخت جان را چه کند   فرزند و عیال و خانمان را چه کند    دیوانه کنی هر دو جهانش بخشی  دیوانه ی تو هر دو جهان را چه کند