2777
2789
عنوان

وابستگی پسر و مادرم

318 بازدید | 20 پست

در مورد وابستگی عاطفی بین پسر و مادر چی میدونین؟ 

من و پسرم بهم وابستگی داریم

من گاهی وقتا فوبیای ازدواج کردنش و ترس از تنهایی رو دارم.. 

حتی به تازگی یه مورد ازدواجی پیدا کرده و به نظرم جدیه.. 

همیشه از تنهایی میترسم.. 

وقتایی هم که مسافرت میره از تنهایی دق میکنم.. و نبودش روی اعصابمه، جوری که مجبور میشم ارام بخش بخورم.. 

الان کم کم تصمیم گرفتم که این وابستگی رو کم کنم.. اما نمیدونم چجوری.. 

شما بودین از کجا شروع میکردین؟ 

تنها فرزندتون یا تک پسره؟؟؟

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما برو مشاور..چون بدترین ضربه ها رو فقط عروس آینده ت میخوره این‌وسط..و اگر اینهمه وابستگی پسرت و خسته کنه جذب خانمش بشه اونوقت شما رسما نابود میشی

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

اومده بودم بگم مدرسه بده چیکار میکنی پس😑😑که دیدم اینروزارو گذروندی

طبیعیه فکرکنم مادری دیگه

فقط مواظب باش به زندگیش لطمه وارد نکنی

خدایا ۱۵شهریور نینی تو دلم رفت😢ازت میخوام ارومم کنی ویه نینی دیگه خیلی زود جاش بزاری.۹۹.۹.۹دعاکنین خبرحاملگیمو بهتون بدم😢😍

وااای تورو خدا این دلتنگیا باعث نشه عروس ایندت عذاب بکشه. خودتو با چیزای دیگه مشغول کن وابستگیت کم بشه

هیچ وقت زنهارادست کم نگیرید، تنهاموجوداتی هستند که بچه راتبدیل به مرد و مرد راتبدیل به بچه میکنند!! بله اینجوریاااس