2777
2789
عنوان

توروخدا یکی بیاد منو راهنمایی کنه

91 بازدید | 11 پست

خانما شیرم خیلی کمه بچم نفخ ورفلاکس داره ببلاک ARگرفتم حالا درروز چقد بهش بدم و چن پیمانه ک سیر بشه س پیمانه میدم گریه میکنه بعدش 4ماهشه

خداجونم شکرت هزار بار شکرت بابت نی نی،، باارزش ترین هدیه رودادی.انشالله همه ی منتظرا دامنشون سبز شه آمین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا خواهر یه نسخه از طب اسلامی هست کع میگه فرنی با آرد برنج وشیر گاو ونبات و زیره سبز درست کنی بخوری به اندازه چندتا بچه شیر بدی شیرت زیاد میشه امتحانش ضرری نداره

مهربونا واسه خونه دارشدنم صلوات میفرستین🌼🌸🌹
والا خواهر یه نسخه از طب اسلامی هست کع میگه فرنی با آرد برنج وشیر گاو ونبات و زیره سبز درست کنی بخور ...

من اولا شیرم خوب بود چون 6ماه بخاطره نفخ و رفلاکس دخترم پرهیز نوشت خیلی شیرم کم شده

خداجونم شکرت هزار بار شکرت بابت نی نی،، باارزش ترین هدیه رودادی.انشالله همه ی منتظرا دامنشون سبز شه آمین

بعدشم منم بچم سیرنمیشد بهداشت گفت از چهارماه که تموم شد کمکی رو شروع کن اول یکم فرنی رو امتحان کردم دیدم چه خوب سیرمیشه بعدحریره رو 

مهربونا واسه خونه دارشدنم صلوات میفرستین🌼🌸🌹