2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کارشناسی ناپیوسته بودم

جوابشو تقریبا دو هفته پیش گرفتم

دوستان میشه برای اینکه ب حاجت دلم برسم برام ی صلوات بفرستین؟ ممنونم🙏😍                                                امیدوارم هرکی امضامو خوند ب حاجت دلش برسه❤🤗

دولتی اصن نیس بر اساس سوابق

چیزی رو که دشمنت نباید بدونه رو به دوستتم نگو  ••Some people just pretend to be sillyبعضیا سادگیشونم از سیاستشونه :))          گروه ۲(آبی) وزن فعلی ۶۶.وزن هدف ۶۰
جواب کی میاد سوابق تحصیلی دانشگاه دولتی؟؟

نه بابا

آزاد

دانشگاه دولتی بیشتر سهمیه دارا میرن تا باهوشا😑 

دوستان میشه برای اینکه ب حاجت دلم برسم برام ی صلوات بفرستین؟ ممنونم🙏😍                                                امیدوارم هرکی امضامو خوند ب حاجت دلش برسه❤🤗
نه بابا آزاد دانشگاه دولتی بیشتر سهمیه دارا میرن تا باهوشا😑 

خاب دیده حتما..یا پیام نوره یا غیر انتفاعی یا ازاد دیگه..چ رشته ای ثبت نام کردی آزاد

چیزی رو که دشمنت نباید بدونه رو به دوستتم نگو  ••Some people just pretend to be sillyبعضیا سادگیشونم از سیاستشونه :))          گروه ۲(آبی) وزن فعلی ۶۶.وزن هدف ۶۰
نه بابا آزاد دانشگاه دولتی بیشتر سهمیه دارا میرن تا باهوشا😑  

داریم گلم ما ثبت نام کردیم برو تو نت بزن دفترچه انتخاب رشته براساس سوابق تحصیلی هم توش دولتی ها هست هم پیام نور یعنی دفترچه یکیه دانلودش کن میبینی

زندگی با عشق زیباست😍بعد ۴ سال به عشقم رسیدم😃