2777
2789

کسی تاحالا انجام داده؟فایده داره؟پوست رو بدتر نمیکنه بعداز چند وقت؟هزینش چطوریه؟من از یه سالن قیمت گرفتم گفت با چهار لایه ماسک و روشن کننده ۵۰ تومن 

لطف حق شامل شده بر حال ما...

بخدا من رفتم برای پاکسازی جوشام برام تخلیه کرد ولی واقعا جاش موند خیلیییییی بهدغلط کردن افتادم

لطفا اینو برام گزارش بزنینhttps://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=3280680&slug=عکس-چشامو-میزارم-نظربدین&postId=105755494

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط پاکسازی پنجاهه عزیزم. بخار و ماسکه. اگه پوست چرب و منافذ باز داری خیلی خوبه، منافذ از چربی خال ...

پوستم معمولیه بعداز زایمان احساس میکنم پوستم کدر شده البته جوش زیرپوستی و ریز هم تو پیشونیم زدم میترسم برم پوستم رو بدتر مستعد جوش کنه قبل بارداری خیلی خوب بود صورتم الان ولی خیلی ناراضی ام

بخدا من رفتم برای پاکسازی جوشام برام تخلیه کرد ولی واقعا جاش موند خیلیییییی بهدغلط کردن افتادم لطفا ...

عه چه بد حالا من بیشتر بخاطر کدر شدن و جوشای زیرپوستی میخوام برم نمیدونم خوبه یا نه 

پوستم معمولیه بعداز زایمان احساس میکنم پوستم کدر شده البته جوش زیرپوستی و ریز هم تو پیشونیم زدم میتر ...

منم باردارم و منافذ پوستم باززز و چرب شده، حتی گوشه چشمم و دور لبم خط افتاده، قبلش اصلا نداشتما😔به نظرم اول برو دکتر پوست. خودمم بعد زایمان باید اول برم دکتر پوست😔

تا خدا هست...ناامیدی چرا؟😍🍁😍
منم باردارم و منافذ پوستم باززز و چرب شده، حتی گوشه چشمم و دور لبم خط افتاده، قبلش اصلا نداشتما😔به ...

اره دکتر پوست که خیییییلی وقته تو برناممه ولی هی پشت گوش میندازم....ممنون که جواب دادی عزیزم

سلام بچه ها اگ دنبال یک برند عالی و ارگانیک و بدون عوارض هستید واسه محصکلات مراقبتی از جمله ضد افتاب دورچشم آبرسان ضدلک انواع ماسک و مکمل ها و ویتامین های  بدکن عوارض برند فوراورلیوینگ آمریکا عالیه مشاوره و سفارش 09010183025 لازم به ذکر بگم محصولات آرایشی نداره این برند فقط محصولات مراقبتی و درمانی با تاییده از ۱۸۰ کشور