2777
2789
عنوان

دوهفته دیگه جمعمون 3 نفره میشه😊 ان شاءالله روزیه همه منتظرا

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 69 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شماها از خودتون بگید چند وقت دیگه نی نیاتون دنیا میاد؟! از حس و حالتون بگید

من یه گل پسر دارم.الانم باردارم و دختر توی راه دارم. سزارینی هستم و احتمالا ۱۸ آذر دخملو بدنیا میارم. هنوز دکترم دقیق نگفته بهم. دارم میرم توی ۲۸ هفته

من پارسال شبیه امسال شما بودم😍 ولی بهداشت برا غربالگری دخترم رفتم شماره ملی زد پرونده اومد. ما باز نکردیم

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

منم حس و. حال شمارو دارم ۱۵مهر ساعت ۵بستری میشم برای سز اختیاری نی نی من دختر هستش جمعه میرم برای عکس بارداری و منم بهداشت پرونده ندارم

خدایا شکرت منم مامان شدم❤️خودت مواظبش باش
خیلی دلم گرفته به جای اینکه بهم روحیه بده میگه مسئولیتت بیشتر. شد و کلی حرف دیگه

عزیزم اصلا ناراحت نشو از حرفاش

بضی مامانا این حرفارو میزنن ولی نه از روی بدی و اینا

خواهر منم یه پسر 3 نیم ساله داره و فک میکرد بازم حاملس...مامانم میگفت فعلا نیار این کوجیکه  و سخته و اینا

ینی میخوام بگم از رو بدی نمیگن😊 شماهم ناراحت نباش

مبارکت باشه هدیه ی قشنگی ک خدا بهت داده

ب سلامتی 

پسرم عشقمه😍همسرم زندگیم😍
منم حس و. حال شمارو دارم ۱۵مهر ساعت ۵بستری میشم برای سز اختیاری نی نی من دختر هستش جمعه میرم برای عک ...

بسلامتی انشاالله عزیزم ۵ بستری میشی فردا صبش سزارین میشی ینی؟

خداجونم میگم چرا تقاص سیبی ک‌حواخانوم خورده رو فقط ما ایرانیا داریم پس میدیم😒😒
من یه گل پسر دارم.الانم باردارم و دختر توی راه دارم. سزارینی هستم و احتمالا ۱۸ آذر دخملو بدنیا میارم ...

الهی عزیززززم

جنست جور شد خخخ یه پسر یه دخمل😍😍😍

خدا حفظسون کنه و ب سلامتی فارق شی گلم

پسرم عشقمه😍همسرم زندگیم😍

سلام دوستان ی سوال...من الان ۳ روزه الکی سره هیچی اعصابم خراب میشه دعوا میکنم گریه میکنم مدام صبح شب موقع خاب موقع حرف زدن فقط گریه میکنم اخلاقم خیلی بد شده اینم بگم ۳ ماهه باردارم چرا اینطوری شدم چیکار کنم

شما خیلی گلی😊 ولی ما باغچمون دیگه جا نداره😒