2777
2789
عنوان

دوستان کسی امسال خودش رب خونگی درست کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 107 پست
این همه رب درست کردید چطوری نگه میدارید که کپک نمیزنه؟

سوال بجایی بود

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
هی میشینم حساب کتاب میکنم میبینم اگه حاضری میگرفتم خیلیییی به صرفه تر بود

اصلا امکان نداره انقدر کم ، من صد کیلو گوجه گرفتم ۹ تا بطری شد ، بطری نوشابه خونواده ، نکشیدم ولی ب نظرم ۳۰۰ کیلو حداقل ۷۰ کیلو رب باید بده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مال مام خیلی کم داد ۱۷۰ کیلو ۲۳ کیلو داد .

بازم از واسه ما خیلی بیشتر داده سیصد وپنجاه هزار پول گوجه دادیم آخرشم این شد

انسانها به میزان حقارتشان توهین میکنند، به میزان فرهنگشان عشق میورزند،به میزان هویتشان به دیگران احترام میگذارند و به میزان کمبودهایشان آزارت میدهند.هرچه حقیرتر باشند بیشتر توهین میکنند تا حقارتشان را جبران کنند.هرچه فرهنگشان غنی تر باشد بیشنر به دیگران عشق میدهند هرچه هویتشان عمیق تر باشد محترمانه تر رفتار میکنند و به اندازه درکشان میفهمند و به اندازه شعورشان به باورها و حرفهایشان عمل میکنند
اگه کم بود باید بزاری یخچال زیاد بود بزار یه جایی که یکم تاریک باشه وخنک...

تو چه ظرفی بیرون بمونه بهتره؟ 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

خانوما کسی از ارومیه هست؟

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...
اصلا امکان نداره انقدر کم ، من صد کیلو گوجه گرفتم ۹ تا بطری شد ، بطری نوشابه خونواده ، نکشیدم ولی ب ...

میگفت گوجه هاتون خیلی آبکی بود بیشترش آب بوده 

انسانها به میزان حقارتشان توهین میکنند، به میزان فرهنگشان عشق میورزند،به میزان هویتشان به دیگران احترام میگذارند و به میزان کمبودهایشان آزارت میدهند.هرچه حقیرتر باشند بیشتر توهین میکنند تا حقارتشان را جبران کنند.هرچه فرهنگشان غنی تر باشد بیشنر به دیگران عشق میدهند هرچه هویتشان عمیق تر باشد محترمانه تر رفتار میکنند و به اندازه درکشان میفهمند و به اندازه شعورشان به باورها و حرفهایشان عمل میکنند

هر 10 کیلو گوجه تقریبا یک کیلو رب میده هر چقدرم آبکی باشه

خیلی هم وضع گوجهاتون خراب بوده باشه حداقل باید 25 کیلو میداد

انسان بودن خود به تنهایی یک دین خاص است که پیروان چندانی ندارد.                                                 نهایت فرومایگیست اگر رفتار آدمی منحصر به ترس از تنبیه یا امید به پاداش باشد.                                      لطف کنید اگه تونستید برای حاجتم یک صلوات بفرستید ممنونم🙏
این همه رب درست کردید چطوری نگه میدارید که کپک نمیزنه؟

کردم داخل شیشه،روشو یه لایه روغن جامد میریزم که هوانره داخلش،تا دوسه سالم بمونه چیزیش نمیشه،البته من مصرف ربم بالاست

بگو الهی امین
باید توی چن تا بطری بریزی رو شونو  روغن داغ کنی بریزی طوری ک اصلا هوا نکشه هر دفعه ی دونه بطری ...

ممنون 🌹