2777
2789
عنوان

ساک زایمان مامانا بیاین

305 بازدید | 23 پست

تو ساک زایمان نی نی چی بذارم

و اینکه برا خودم چیا بردارم 

وسایل خودمو بذارم تو ساک بچه یا جدا بردارم

زایمانم طبیعی

گل پسرم👶تو اومدی تا خوشبختیم پررنگ تر شه😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یه دست لباس واس بچه بردار وپوشک ولوازم‌بهداشتی هوله و قنداق فرنگیش برا خودتم یه دست لباس پوشک سایز بزرگ واینا بردار😐

قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم 

جدا بردار

پوشک بچه، شیشه شیر، کلاه، دستکش، سرهمی بدون کش و راحت دوتا بردار چون ممکنه نافش خونی کنه لباسو عوض کنی، پتوی نوزادت، 

برای خودت پوشک بزرگ، زیرانداز یه بار مصرف، شورت یه بار مصرف، لوازم ارایش😁

یه دست لباس واس بچه بردار وپوشک ولوازم‌بهداشتی هوله و قنداق فرنگیش برا خودتم یه دست لباس پوشک سایز ب ...

حوله ببرم زا پارچه دورپیچ؟ اونجا حمامش میکنن؟؟

حوله ببرم زا پارچه دورپیچ؟ اونجا حمامش میکنن؟؟

ن حمامش نمیکنن دوست داشتی پارچه دورپیچ ببر

قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم 
بعضی بیمارستانای خصوصی میکنن . اگ دولتیه ک نبر لازم نیس موقع بدنیا اومد هم خوشون پاکش میکنن 

بینارستان خصوصی هست شیرازم