2777
2789
عنوان

شال گردن به عنوان کادو.

727 بازدید | 10 پست

سلاااااااام.

حالتون چطورههههههه.

اقا سه آذر تولد یه گل پسریه.که روم نیست نسبتشو بگم🤭😅

اولین سالیه که تولدش کنارهمیم.

منم ادمیم که همیشه کادوای خلی خوب میدم ولی متاسفانه یه کلاسی شرکت کردم گه ۷ تومن خرج کردم ودیگه خالی شدم خالی خالی.

حالا نشستم فکر کزدم چه کنم چکار کنم.

گفتم منکه کاموا دارم بدم خواهرم خواهرم در این زمینه بسیار حرفه ای.براش شال گردن ببافه.

بدرد زمشتونشم میخوره.

چون خوزستانم هستیم.

تا اون موقه هوا خیلی سرد نشده که بگم دیگه بدردش نمیخوره.

حالا نظرتون چیه🙄🙄

کادو خوبیه؟؟؟؟

ها بله خوبه شال گردن دوست دارم

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

یکم عاشقونش کن مثلا از اینستا یاگوگل مدل خوشکل ست انتخاب کن بعد ست استفاده کنید بگو دوست داشتم ی چی ست داشته باشیم بپوشیم😜الکی مثلا

سویندم به سوری گلاله سوره هر وخت له لامی خم له من دوره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی چون سال اوله ان شاالله تااذر یکم پول دستت بیاد ی چیز دیگم بزار کنارش .اصولا سال اول یکم ب یادموندنی تره .حتاشده ی عکس خودتون رو تابلو های مختلف هست بزن کادو فانتزی اینا زیاده توانستا هزینه انچنانی نداره من تولد پارسال هزینه زیادی نکردم 

ولی چون سال اوله ان شاالله تااذر یکم پول دستت بیاد ی چیز دیگم بزار کنارش .اصولا سال اول یکم ب یادمون ...

من خدای این مسخره بازیام ولی پول هیچ ندارم دقیق تواین ماه دوستم زایمان میکنه تولد دوست صمیمیم هم هست .تازه تولد خودمم هست.

اون یکی خواهرم کیک درست میکنه.

میگم براش کیک تصویری درست کنه.

خوبه؟؟؟

شال گردن یا کلاه؟؟؟

شال گردن مردونه تره ، یه کتاب هم بذار کنارش

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
من خدای این مسخره بازیام ولی پول هیچ ندارم دقیق تواین ماه دوستم زایمان میکنه تولد دوست صمیمیم هم هست ...

اره خوبه ی عکس بچگیش باشه یا شعرموردعلاقش .

خودمون ها عجب خواهرای باسلیقه ای داری خوش ب حالتون