2777
2789

هر چیزی ک میخواستم میخریدم . تو نامزدی واسه با دوستام بودن ازش اجازه نمیگرفتم . و راحت بیرون میرفتم ..

قهر میکردیم منت نمیکشیدم زیاد .. 

💖خدایا شکرت که بچه‌هامو سلامت بهم رسوندیشون💖💖 لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری بچه‌هام، خودم، همسرم و بقیه عزیزام صلوات بفرستید ممنونم😘🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖 خدایا هر کی نی نی دلش میخواد یه سالم و صالح و خوشگلش بهش بده الهی آمین💖اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖

هفته ای سه روز میرفتم خونه مادرشوهرم ،بزرکترین اشتباهی بود که کردمو الانم بعد پنج سال انتظار دارن اونجا بیشتر بمونم، یه جورایی خودمو بی ارزش کردم، حالا شوهرمم اونجا نبود😫

دخترم اگر عاشق شد...حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم!!   میدانی؟؟   اگر انتخابش هم نادرست باشد  رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است  که سالها با مردی زندگی کند و عقده  گرفتن دستهای عشقش پیرش کند!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه برگردم به دوران نامزدی کلا بهم میزنم.چون تازه اون روی خانوادش رو دیدم

خاک تو سرشون

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤

من اگه برگردم به اون دوران بارم دقیقا همون کارها رو می کنم...شاید الان به نظرم بعضیاش اشتباه بیاد ولی فکر که می کنم می بینم اون لحظه درست ترین کار همون بوده شاید.

البته خیلی از کارایی که باعث تنش و ناراحتی و دعوا شده رو شاید نکنم

و قطعا از لحظاتم بیشتر لذت می برم. قدرش رو بیشتر باید میدونستم

من خیلی راضیم ..کاری نبوده که اشتباه کرده باشم ...6 ماه رقت و امدم که کاملا رسمی و جدی و فقط شناخت بوده و رفت و امد خانوادگی ...1 ماهم که عقد بودم و اوج کارم فقط دوییدیم به رفتار خاصی نرسیدیم 

تا وقتی خانواده شوهرم خونه براش نگیرن حاضر نمیشم ازدواج کنم!

چون وقتی امدن خواستگاری گفتن 4ماه دیگه خونه اش اماده اس ماشین هم براش میخریم!!

ولی اون خونه 3سال بعد اماده شد تازه نصفه کاره و خودمون با کلی سکه فروختن خرجش کردیم! ماشین هم خودش کلی قسط داد

کلا بعد ازدواج فراموش کردن چی گفتن

وقتی پسری رو داماد میکنن که هنوز حقوقش به حدی نرسیده که ازدواج کنه باید پشتیبانی کنن

من خیلی اشتباه کردم که خونه مامانم رفتم زندگی کردم

البته الان بیشتر 10ساله ازدواج کردم

نهایت بی محلی رومیبرم به خانواده شوهرم چون هرچی محبت کردم ولی محبت ندیدم.الانم همسرم به این نتیجه رسید که محبت یکطرفه نمیشه طرف هم بایدارزش قاعل باشه.والانم در کمال آرامش ارتباط نداریم خداروشکر 

خدایاشکرت😍درپیکرمن دوقلب دارد ضربان هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان.خاله هادعاکنید نی نی سالم بیادبغلم
چرا مادرشوهرا حسودن؟

خدایی مادرشوهر من حسود نیست زن خوب و ساده ای...ولی خب خواهراش حسود و پرتوقع اند ... به اندازه خوبی می کردم تا توهم برشون نداره مثل الان کلا میشه گفت به جای این که ساده با محبت باشم و چشم بسته اعتماد کنم...با سیاست رفتار می کردم