2777
2789
عنوان

سونو انولمالي

101 بازدید | 13 پست

چنتا سونو تو بارداري بايد بريم؟

من هفته شونزدهم يعني هر سونو كلي بهم استرس ميده...!

حالا اينا به كنار از هفته سيزدهم كنار نافم سمت چپ گاهي يه ضربان كوچيك داشتم فك ميكردم بچه اس

دكتر گفت نه روده هاس🤦🏻‍♀️🤣

ويارممم بهتر شده اما هنوز از مرغ متنفرم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز دلم استرس برای چی 

اوههههه من سونو سه ماهه اولم بار پنجم تازه شرایط بچم مطلوب شد, هی میرفتم خوراکی میخوردم بچم بیدار نمیشد یا نمیچرخید

دوباره صبح سونو شدم, سه بارم عصر ولی استرسی نداشتم گلم

ریلکس باش

خدای مهربونم ممنونم بابت نی نی که تو دلم کاشتی دل همه منتظرا رو شاد کن   
کلا ۴تا سونو هست  شماهفته۱۸ انومالی بری بهتره

دكترم ميگه قبل از هفته هيجده برو كه اگه مشكلي داشت بتوني مجوز سقط بگيري حالا همه چي بچم نرماله اما مگه استرسي به ادم ميدن

من عاشق سونو ام 🤩

کلا سونوها توی بارداری نرمال یدونه تشکیل قلبه یدونه ان تی ، سونو آنومالی، یه سونو هم بین هفته ۲۸ تا ۳۲ برای چک  کردن وزن جنین و کیسه آب و جفت و.‌‌.. اینا

خدارو هم شکر کن که ویارت تموم شده چون من هنوزم تهوع دارم😭

عزیز دلم استرس برای چی  اوههههه من سونو سه ماهه اولم بار پنجم تازه شرایط بچم مطلوب شد, هی میرف ...

من ان تي دو بود البته ازمايش غربالگريم ريسكش پايين بود به خدا اينقدر پزشكم ترسوندم رفتم ازمايش cellfree

دكترم ميگه قبل از هفته هيجده برو كه اگه مشكلي داشت بتوني مجوز سقط بگيري حالا همه چي بچم نرماله اما م ...

وا یعنی چی غلط کرده اینطوری میگه خدانکنه

بعدم مشکل دورازجون تا قبل ۲۰ هفته اینکارو میکنن

تلقین نکن هیچوقت ذوق داشته باش الان کلی بزرگ شده و ازین به بعد تکوناشو میفهمی 

عزیز دلم استرس برای چی  اوههههه من سونو سه ماهه اولم بار پنجم تازه شرایط بچم مطلوب شد, هی میرف ...

همش فك ميكنم نكنه دفرمه شده باشه نكنه رشد نكرده باشه به خاطر اينكه خواهرم سقط داشته قبل از بچه هاش من استرس گرفتم اي جونم ايشالله سالم باشه

وا یعنی چی غلط کرده اینطوری میگه خدانکنه بعدم مشکل دورازجون تا قبل ۲۰ هفته اینکارو میکنن تلقین نکن ...

به خدا براي اونا كه فرقي  نداره فقط به ما استرس ميدن همين حرف ادمو كلي ناراحت ميكنه