2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا سدیم کلراید میده برا بینیش!دارو رو نمیدونم ولی اگر سرفه میکنه و تب ببرش احتمال داره استامینوفن هم بدن

وقتی آدمهای  کوچک رو برای خودمون خیلی بزرگ کنیم،هم اونهارو به اشتباه میندازیم هم خودمون رو!

یکم از شیرت بدوش بریز توی دماغش.یه تیکه پنبه گرم کن بزار روی سینش.اگه معذرت میخوام چشمش ترشح داره یه تیکه پنبه هم بزار روی سرش کلاه بزار سرش.

دارو نمیدن فک نکنم بدن

صعود از گروه بنفش به زرد با سرگروه @فندوق_فسقلی گروه بامدادخمار وزن اولیه   78.900 وزنالان 73.500 وزن  هدف   56  ما میتوااانیم ....میشه واسه حاجتم صلوات بفرستید؟؟؟؟(سلامتی یه بی گناه ) .......دیکه واسه سلامتیش صلوات نفرستید....لطف کنید واسه شادی روحش یه فاتحه بخونید.....  
چون خودم سرما خوردم گفتم شاید از من گرفته.  37.9

دمای بدن عادیه نترس عزیزم جوراب پاش کن کلیه هم گرم نگه دار ولی بچه رو زیاد نپوشون

احتمالا سدیم کلراید میده برا بینیش!دارو رو نمیدونم ولی اگر سرفه میکنه و تب ببرش احتمال داره استامینو ...

سرفه نمی کنه. 

قطره داره. تو بیمارستان دادن. براش ریختم. 

این که میگن دارو نمیدن پس بچه تو این سن سرما بخوره چیکار کنیم؟ با قطره ی خالی که خوب نمیشه. 

ممنون عزیزم. شما نی نی داری که واردی یا پزشک هستید؟ 😘😘😘😘

من نی نی ده ماهه دارم عزیزم وواقعا زیاد کتاب خوندم که نکنه بچم چیزیش بشه من11سال نابارور بودم ولی خدا بهم لطف کرده داده خوشحال میشم کمکی بکمنم

من نی نی ده ماهه دارم عزیزم وواقعا زیاد کتاب خوندم که نکنه بچم چیزیش بشه من11سال نابارور بودم ولی خد ...

الهی شکر که نی نی داری. خدا برات حفظش کنه. 😘😘

طبیعی باردار شدی؟ 

ممنونم که راهنماییم کردی. 😘😘

منم بعد از پنج سال وقتی دکترا گفتن امکان بارداری طبیعی نیست با میکرو و تو انتقال دوم باردار شدم. 🥰🥰

الهی شکر که نی نی داری. خدا برات حفظش کنه. 😘😘 طبیعی باردار شدی؟  ممنونم که راهنماییم کردی. ...

زنده باشه نی نی ت ایشالاااااااااااااااااا آره طبیعی شدممممممم بعداز سالها ای وی اف خدا لطف کرد داد