2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان که عکس گذاشتی شاید شب ببینیم خوابشو😐

یه توپ دارم قلقلی نیس   سرخ و سفید و آبی نیس   میزنم زمین صدا میده.  سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم.   پول از قلک برداشتم   رفتم یکی خریدم.  نتیجه اش رو دیدم.  بابام بهم کتک داد.  گریه کردم پفک داد 
خاه جان نذار اینارو نصف به نصف خانمهای اینجا باردارن میره تو ذهنشون خدای نکرده

شرمنده

خدااا...همه زندگیم واسه خودت اما...با لبخند رو لب👩مادرم💓شوخی نکن!

از شایعات نتی هست که یه نفر میذاره بعد بقیه کپی میکنن و پخش میشه می شینه به ریش بقیه میخنده  

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

ایران تحریمش کرده اینورا نمیتونه بیاد

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...
اینو کجا پیدا کردی ازین پیجهای اینستایی؟😀😂

نه دیشب داشتم تو گوگل ول میچرخیدم دیدم بچه ها باور نمیکنید نقد ترسیدم سرم گیج رفت چشام سیاهی میرفت از نت اومدم بیرون شوهرم خواب بودباش کردم از ترس پتو رو کشیدم سرم خوابیدم

خدااا...همه زندگیم واسه خودت اما...با لبخند رو لب👩مادرم💓شوخی نکن!