2777
2789

سلام مامانا من ١٠ مهر وقت سزارين دارم بيمارستان بهمن با دكتر عارفي ، ديروز كه رفتم نامه بگيرم گفتم بيهوشي كامل ميخوام ولي قبول نكردن ، حالا راسته كه ميگن بي حسي از كمر ، كمر درد و سر درد و گردن درد ميگيريم ؟ ميشه شما هم بگيد از كدوم راضي هستيد ؟ 

تعداد رای : 10
نظرسنجی
بيهوشي كامل
4
40%
بي حسي از كمر
6
60%
١٢/٧ صداي قلب ني ني 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم آخر مهر زایمانمه و نمیدونم کدوم و انجام بدم 

ولی بیحسی از کمر ربطی به ایت درد ها نداره 

اون دردهایی که وایه بعضیا بوجود میاد بخاطر اضافه وزن های بیش از حد تو دوران بارداریه 

نه من 19سال پیش بیحسی داشتم راحت حالا که کلی پیشرفت کردن

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

بی حسی که بهتره خودتم همه چیزو میبینی😍😍 به سلامتی انشالله

فداتشم عزيزم ، ولي از بعدش ميترسم تا الان فكر ميكردم بيهوشي كامل بهتره

١٢/٧ صداي قلب ني ني 
كمر درد و سر درد بعدش چطور؟ موقته؟

بله کاملا موقته،تا ترخیص بشی خوب شدی،بعد عمل مایعات رو خوب مصرف کنی سردردت میره،تازه این عوارض برا همه اتفاق نمی افته ممکنه اصلا اینجوری نشی، بیهوشی کاملم عوارض خودش روداره و از همه مهمتر برا بچه ات بی حسی بهتره

منم آخر مهر زایمانمه و نمیدونم کدوم و انجام بدم  ولی بیحسی از کمر ربطی به ایت درد ها نداره&nbs ...

خدا كنه اينطوري باشه واقعا استرس دارم

١٢/٧ صداي قلب ني ني 
من فقط بشدت تا چند روز پیش سردرد داشتم که فقط درمانش نوشیدن مایعاته فراوونه مخصوصا چای زیاد باید بخو ...

من همينطوري ميگرن دارم سردرد بي حسي بگيرم چي ميشم 😐

١٢/٧ صداي قلب ني ني 
بله کاملا موقته،تا ترخیص بشی خوب شدی،بعد عمل مایعات رو خوب مصرف کنی سردردت میره،تازه این عوارض برا ه ...

خدا كنه ايون باشه برام ، تا الان بارداري خيلي بي استرسي داشتم ولي از ديشب داغونم ، بهترين مايعات واسش چيه ؟ با خودم ببرم 😁

١٢/٧ صداي قلب ني ني