2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین الانم داری بهش فکر میکنی

🤣🤣🤣🤣🤣🤣نه بخدا ...من ی اشتباه کردم ک بهش ابراز علاقه کردم خیلی پشیمونم الان اصلا خوشم نمیاد ازش و تازه فهمیدم خیر بود نرسیدنمون بهم اما اون هنوز فک میکنه دوسش دارم از رفتارش فهمیدم دلم میخواد بهش بگم ک اشتباه فک میکنه

متوجه نشدم

میگه من فراموش کردم میگم اگه فراموش کرده بود که الان بیادش نمی افتاد 

کسایی که از زندگیم خبر دارن میشه پیجم رو فالو کنن قطعا براشون میشه یه خیر که شاید باعث بشن من از این زندان خلاص بشمtashrifat_rooyayi@                                  تا نصیحت خواهرانه دارم براتون :                                                                                                                       اول :قضاوت کار ما نیست قضاوت فقط کار خداست تازه خدا گاهی چشمش رو میبنده و رد میکنه ما کی باشیم ؟  ما مال قضاوت نیستیم...                                                                                                                     دوم : مواظب آبروی مردم باشید نکنه آبروی مومنی رو که حرمتش از حرمت خانه خدا واجب تره ببرید خیلی مواظب باشید.
بالاخره راصی میشدن ننیکشتنت که

من خیلی کارا کردم عزیزم 

یه کارایی ک حتی نمیتونم بگم 

اما داداش من دشمن خونیه اونی بود ک من عاشقش بودم 

ازش متتفررررررر بود . بعد اونم یه شرایطی داشت ک هیچ کس تایید نمیکرد این ازدواج رو 

همسرم قابل مقایسه بااون نی  خییییلی از هر لحاظ ازون بالاتره  ولی من فکرم مدام جای دیگست

درک میکنم

منم شرایط تو رو دارم

البته بدتر

چون شوهرمو دوس ندارم