2777
2789

هرکسی رفته یا میدونه بگ لطفا اونجا بودین چطوری تماس برقرار میکردین باخونه!

اینترنت همراه ایرانسل وصل هست میشه تصویری صحبت کرد؟

اولویتم‌خدامه چون همیشه باهامه بعدم باباجون و‌اقامه فداشونم😇😇

وای منم همسرم به احتمال زیاد قراره بره دل تو دلم نیست

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما رفتیم اونجا خط بخریم‌ نشد. تو مسیر چندجا وای فا داشت همون موقع ها از طریق سروش ب خواهرم پیام میدادم. همین ارتباط زیادی نداشتیم

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.
ینی هیچی انتن دهی ندارن خطای ایران؟

منکه رفتم نداشت.ایناهمه تبلیغاته اپراتورهاس.اونجا به خط عراقی بگیرید چندنفری وصل شید بهش استفاده کنید بعضیا شنیدم اینکاراکردن خط گرفتن اینترنت داشت

یا رب العالمین
ما رفتیم اونجا خط بخریم‌ نشد. تو مسیر چندجا وای فا داشت همون موقع ها از طریق سروش ب خواهرم پیام میدا ...

چ بد 😓

منکه رفتم نداشت.ایناهمه تبلیغاته اپراتورهاس.اونجا به خط عراقی بگیرید چندنفری وصل شید بهش استفاده کنی ...

من پدرم میره زیاد سردرنمیاره گفتم خودم براش از اینجا بسته بگیرم

ما هیچی نخریدیم با همین خط خودمون از طریق واتساپ مرتب تماس داشتیم هیچ مشکلی هم نبود

واقعا؟؟ حتی تو مسیر پیاده رویی؟ خطتون چی بود؟

تو عراق اصلا ایرانسل که تعطیل.همراه اول هم نیمع تعطیل‌.

اگه کسی بخاد زنگ بزنه به خط شما‌باید سیمکارتت شارژ داشته باشه.مثلا دو دقیقه زنگ بزنن به اون طرف ۱۰۰۰ تومن بیاد.شما باید ۲ تومن شارج داشته باشی تا خطط بگیره و بهت زنگ بزنن.من پارسال اربعین رفتم

رومینگ ایرانسل گرفتیم. اینترنت ضعیف بود ولی گاهی که خوب بود با واتساپ صحبت میکردیم.

کسی که تو ایرانه اصلا نباید انتظار تماس دائم داشته باشه. چون مسافرش رو هم تو معذورات قرار میده. 

"مهم بودن" در نگاه دیگران را فراموش کن،،، "روزنامه روز شنبه، زباله روز یکشنبه است "
چرا دل تو دلت نیست؟

استرس دارم نمیدونم چرا

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀
استرس دارم نمیدونم چرا

اگه خبر داشتی به چه بهشتی داره پا میذاره حتتتتما خودت هم همراهیش میکردی

"مهم بودن" در نگاه دیگران را فراموش کن،،، "روزنامه روز شنبه، زباله روز یکشنبه است "