2777
2789
عنوان

مامانا لطفا میشه بییاین یه لحظه

14 بازدید | 17 پست
سلام.میخواستم بپرسم شمام مثل من هستین ایا؟؟ من یه پسر دوسال وهفت ماهه دارم که هروقت مریض میشه وسرما میخوره من واقعا خودمو گم میکنم واسترس میگیرم.واقعا ازمریض شدنش میترسم ووقتی عطسه میکنه من ازترس اینکه مریض بشه شبا تاصبح بیدارمیمونمبه تمام معنا دارمخودخوری میکنم.توروخدا اگه میتونین کمکم کنین چون مشکلمو به هرکی میگم خندش میگیره.واقعا کلافه شدم
عزیزم تا حدی حق داری ولی باید سعی کنی به خودت مسلط باشی که بتونی خوب ازش پرستاری کنی، نزار این حالت روت بمونه، ممکنه دچار وسواس فکریت کنه، حالا مشکل من آینه هروقت مریض میشه منم بدون رد خور ازش میگیرم، تازه شدیدتر، خلاصه با آون حالم شب تا صبم باید بالا سرش باشم، خدا هیچ بچه ای رو مرض نکنه
میگن هرکی دوست مجازیش خوشگله میره بهشت خوشبحالتون به خاطر من میرین بهشت… یه سایت خوب راجبه برنامه نویسیhttp://jgeek.ir/?ckattempt=1

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله پسره منم که چهار و نیم سالشه همیشه همین بودم طوری که وقتی میبریمش دکترش دیگه دکترش که منو میشناسه و میدونه چقد خودمو باختم اول یه ساعت منو سرزنش میکنه و بعد به پسرم میرسه ..مخصوصا اگه پسرم تب داشته باشه که من میمیرم از تب وحشت دارم شب تا صبح پلک رو هم نمیزارم
...
مامان کوچولو مرسی که اومدی.دارم دق میکنم.امروز گلوش انگاری چرک کرده دوسه بار سرفه خلط دار کرده من از ترس همینجور بیدارم بالاسرش. ازوقتی پسر همسایه ام که دورازجون بچه های دیگه به خاطر این انفولانزای کوفتی مرد من استرسم بیشتر شده.بخدا قلبم داره میاد تودهنم.خودمو خونه زندانی کردم جایی نمیرم که مریض نشه
وااای چه بد خیلی کوچیک بوده بیچاره پدرو مادرش منم از ترس این آنفولانزا خودمو بچه هامو تو خونه حبس کردم نه مهمونی میریم نه مهمون دعوت میکنم
چیزی که سرنوشت انسان را میسازد استعدادهایش نیست انتخابهایش هست.
مامان امیر مهدی منم سر بچه اولم خیلی حساس بودم ولی با به دنیا اومدن دومین بچه ام حساسیتم روز به روز کمتر شد
چیزی که سرنوشت انسان را میسازد استعدادهایش نیست انتخابهایش هست.