2777
2789
عنوان

کاچی نذری

| مشاهده متن کامل بحث + 2193 بازدید | 24 پست
مرسی مامان ندا جون لطف کردی پرسیدی خانمی چشم حتما به یادتون هستم و ایشالا نی نیت صحیح و سالم به دنیا میاد و سختی های بارداری یادت میره

از دیگران شکایت نمی کنم بلکه خودم را تغییر می دهم ، چرا که کفش پوشیدن راحتتر از فرش کردن دنیاست 

منم بارداری سختی داشتم و زمان باردارین نذر کردم که نی نیم سالم به دنیا بیاد روز شهادت حضرت فاطمه کاچی درست کنم

از دیگران شکایت نمی کنم بلکه خودم را تغییر می دهم ، چرا که کفش پوشیدن راحتتر از فرش کردن دنیاست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آبم مامانم گفت زیاد بریز تا جایی که قابلمه ات پر شه بزار قشنگ قل بزنه هرچی بیشتر بهش زمان بدی و بزاری قل بزنه بهتر روغن پس میده و جا میفته ولی اگر زمان کمتری داری نگاه کن ببین طوری بریزی که سفتیش بعد چندتا قل مثل فرینی بشه آخه مامانم چشمی میریزه دقیق نمیدونست آبشو پیمونه ای بگه
دخترم نهال 30 اردیبهشت 92 قدم در این دنیا گذاشت و زندگیمونو روشن کرد
یه ده دقیقه هم باید دم بزاریش زیاد نه ها ته میگیره اصلا مثل زن عموم میتونی زیرشو خاموش کنی برای اطمینان و بعد دم کنی بزاری یه ده دقیقه بمونه با بخار خودش
دخترم نهال 30 اردیبهشت 92 قدم در این دنیا گذاشت و زندگیمونو روشن کرد
مرسی مامان ندا جون دیروز درست کردم خیلی خوب شد کلی هم به یادت بودم