بعد دوتا سقط 16 هفته یکی خود بخود یکی پاره شدن کیسه اب بهم گفتن مشکل ایمنی و انعقادی داری با انوکسا و سرم میمونه کسی تجریه ای داره که با این شرایط نی نیشو سالم بغل گرفته باشه؟؟؟
لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
یکی از دلایل سقط مکرر مشکل انعقاد خونه.آزمایش میدی هورمون آنتی ترومبین رو اندازه میگیرن.اگه یه کم، کم باشه آسپرین باید بخوری و اگه خیلی کم باشه هر روز باید آمپول هپارین بزنی یا هرچیزی که دکترت بگه.نگران نباش هزاران نفر مثل تو هستن . یکی بود هرروز آمپول میزد.الان دو تا بچه داره مثل ماه هستن.آمپولش شبیه انسولینه، زیرپوستیه،درد خاصی نداره.
من یکی هجده هفته پارگی کیسه اب داشتم ک برا بارداری دومم فقط سیکلوژیت و اسپرین استفاده کردم و کلی مر ...
گلم کار خاصی کردی که کیسه ابت پاره شد؟ یا خودبخود بعدم ببخشید چطوریه اب زیاد خارج شد ازت؟من همش خیس میشم میگم نکنه کیسه ابم سوراخه یا ترشح دارم
خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن
دکتر خوب رفتم تشخیص داد. خداروشکر بارداریاشون خوب بود؟؟؟
اره یادمه یه امپول میزد دور ناف
بیشتر استراحت بود کار نمیکرد
اصلا نگران نباش با امپول و استراحت راحت میگذره....امیدوارم به سلامتی فارق بشی
لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
اره منم همونو باید بزنم.6 تا جهش دارم انقدر میترسم اینبارم نشه.بخاطر همین گفتم بپرسم ببینم کسی نتیجه ...
توکل به خدا،خدا رو شکر دلیلشو پیدا کردی.این بنده خدا چهار بار سقط داشت تا رفت یه دکتر خوب اون فهمید.الان که خیلی راضیه.حرف هم میزنه اصلا به نظر سخت نبوده براش.