2777
2789

سلام گلا من ۴ . ۵ ماهه عقدم بعد خیلی حساسم ب اینکه برا خانوادش خرج کنه یا باهاشون بگرده بعد مثلا چیزی میخره براسون من لجم میگیره هرچی شوخی میکنه یا میخنده من بغ میکنم البته شاید علتش اینکه درکش میکنم خیلی خرج نمیکنم میگم فعلا قسط و وام داره نمیدونم چرا 

موفقیت پاداش افراد شکست خورده ایست که نا امید نشدند👌😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مث شمام البته بهتر شدم.

میگم در صورتی ک من مراعات میکنم چرا خونوادش اینطوری تیغ بزنن

من لیمو بودم اون هلوشو دوست داشت😁من حتی اگر مرادهم بودم،،زندگی بر وفق هوشنگبود🤣😂😁

طبیعیه اما خودتو کنترل کن  و چیزی بروز نده...انقدم از خود گذشتگی نکن

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

😒چ انتظار بی جایی 

عزیز شما فعلن سر زندگی ک نرفتی 

بعدشم فکن الان سر خونه زندگیتی 

اگه خودت با خانوادت بگو بخند کنی شوهرت باید بدش بیاد 

یا فکن کادویی برا خانوادت بخره باید شر دروست کنه 

زن باید سیاست بخرج بده 

هم شوهرشو تو دستش باشه هم کسی ازش دلخور نشه

کاش هیچ آرزویی آرزو نمونه 😔
😒چ انتظار بی جایی  عزیز شما فعلن سر زندگی ک نرفتی  بعدشم فکن الان سر خونه زندگیتی  ...

خب شما بگید چه سیاستی بخرج بدم ک شوهرم تو دسمم باشه

شما هم خرج کن تا یاد بگیره زندگی خرررررج داره و زیاد کار و تلاش کنه،اینطوری درآمدش هم زیاد میشه قسطا ...

خودش کارمنده زمین خریده خیلی قسط میده وگرنه خسیس نیس