2777
2789

چکار کنم من تا از گریه کردن دست برداره 

مثلا اگه یه نفر بگه من دیگه باهات بازی نمیکنم 

شروع میکنه گریه کردن

(چیزچیست) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کلمه ایست شگفت انگیز در زبان فارسی که میتواند جایگزین کلماتی دیگر شود.   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون موقع بگو به دخترت بهشون بگه به جهنم میرم بامامانم بازی میکنم .دختر منکه اوایل گریه میکرد .الان شرط نیزاره اگه بازی درستو حسابی ندارید من برم .البته باید باهلش کار کنی 💓🎀

چرا این بچه ها نمیتونن با هم کنار بیان مخصوصا یکی بزرگتر باشه

(چیزچیست) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کلمه ایست شگفت انگیز در زبان فارسی که میتواند جایگزین کلماتی دیگر شود.   
اون موقع بگو به دخترت بهشون بگه به جهنم میرم بامامانم بازی میکنم .دختر منکه اوایل گریه میکرد .الان ش ...

وای میدونی چقدر بهش اینطوری گفتم 

یکیکم بهتر شده ولی همچنان هست  

اون موقع بگو به دخترت بهشون بگه به جهنم میرم بامامانم بازی میکنم .دختر منکه اوایل گریه میکرد .الان ش ...

به بچه یاد بده بگه ب جهنم؟؟؟ گودزیلا تربیت میکنید اخه مگه

شهامت میخواد سرد باشی ولی گرم بخندی...

چطوری باهاش کار کنم 

یه راهنمایی کن

میدونی بهش میگم باهم دوست باشید همه باهم بازی کنید اینطوری بهتون بیشتر خوش میگذره 

حالا حالاها کار داره .برا من یه سال طول کشید الان خیلی خیلی شرو. شیطون شده🎀

میدونی دوست ندارم بد باشه 

از یه طرفم دوست دارم از حق خودشم دفاع کنه وگریش در نیاد زرتی 

چطوری باهاش کار کنم  یه راهنمایی کن

عزیزم تربیت فرزندت از هر مساله ای تو زندگیت مهمتره 

اونم دختر خانوم

از هر کسی تو این حوزه راهنمایی نگیر اونم کسی که داره بهت میگه به بچت بگو به دیگران حرف زشت بزنه

به نظرت این روش تربیتی خوبه ک شما راهنمایی هم ازش خواستی؟؟؟ 

بهت گفتم دخترت یاد گرفته با گریه خواسته هاشو به دست بیاره اکه میخای این کار و تکرار نکنه تو خونه وقتی چیزی مخالف میلش بود و گریه کرد با بی اعتنایی به گریه اش بگو دخترم شما نمیتونی گریه کنی که من مجبور بشم اونی ک میخای رو انجام بدم

من هیچوقت اون کار و نمیکنم چون درست نیست

بعدم هرررچی گریه کرد محل نذار

این عادت کم کم از سرش میوفته

چطوری باهاش کار کنم  یه راهنمایی کن

ببین دوستاش که میان دنبالش بهشون میگم نازنین ۷ میاد بیرون .اونجوری منتظرش میمونن .بهشونم گفتم هر وقت خسته شدی و بازی نداشتین بیا خونه با من بازی کن .البته شخصیت بچه هم خیلی مهمه🎀