2777
2789
عنوان

شوهرم وخواهرشوهرم

220 بازدید | 20 پست

شوهرم نزاشت برم سرکارازحسادت.ولی انقدخواهرشوساپورت کردکه کارکنه الان ماهی چهارپنج تومن درامدداره.همه اینابه کنارحالاماهی از یه بارمیخوادببرش تهران جنس یاره براش.البته هزینه سفروایناکه حدودیه تومن میشه هم گردن شوهرمه چون خواهرش بسیارمفت خوره.حالااگه بخوام صادق باشم خیلی غصه میخورم شوهرم جلوپیشرفت من بدبختوگرفت ولی براخواهرش هرکاری میکنه خیلی ناراحتم ازطرفی دوس ندارم باهم برن تهران چیکارکنم به نظرتون

عجب بیهوده تکراریست دنیا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو هم پاشو برو انقدر برا خودت خرید کن و بخور و بگرد که هزینه هاش زیاد بشه دیگه خواهرشو نبره

همش به من میگه پول ندارم.تازه دوتاخواهردیگه ام داره .طبقه پایینشون زندگی میکنم هی میگم ازاینجابریم میگه ندارم

عجب بیهوده تکراریست دنیا
همش به من میگه پول ندارم.تازه دوتاخواهردیگه ام داره .طبقه پایینشون زندگی میکنم هی میگم ازاینجابریم م ...

بگو پول نداشتی میموندی خونه.تهران رفتنت چیه. اگه داری میری یعنی پول داری

شريك يعني نصف نصف جلو دست نيست هر دو باهم عوضش ميري سركار بعدشم شايد خواهرش قبول نكنه اونوقت ديگه ...

شوهرم خانوادش هرکاری باهاش بکنن دوباره بهشون محبت میکنه

عجب بیهوده تکراریست دنیا
هی فکر نکنم شوهرت درست بشو باشه. ولی تنها راهش اینه با شوهرت بری و بیایی تهران و ژست کمک کردن بگیری& ...

وای نگی تاتهران باهاشون برم سکته میکنم.دونفری اینقدحرف میزنن مغزمومیخورن

عجب بیهوده تکراریست دنیا