فندقگلی مدیر عضویت: 1397/12/19 تعداد پست: 1579 عنوان صحتِ جدول چینی برای تعیین جنسیت | مشاهده متن کامل بحث + 138 بازدید | 23 پست ای مامان های گلی که نی نی قشنگتون دنیا اومده و عزیزانی که جنسیت نی نی تون رو میدونید اگه حوصله دارید یه نگاهی به جدول بندازید ببنید برای شما صدق میکنه یا نه؟ یه صلوات برای سلامتی نی نی من میفرستی؟ 1398/06/31 | 09:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mamiyeroham عضویت: 1397/03/19 تعداد پست: 9922 آره گلم موقع اقدام یا موقع زایمان؟؟ببخش انقدر سوال می پرسم دوست عزیز قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
فندقگلی مدیر استارتر عضویت: 1397/12/19 تعداد پست: 1579 موقع اقدام یا موقع زایمان؟؟ببخش انقدر سوال می پرسم دوست عزیز موقع اقدام رو باید نگاه کنی کی بوده خواهش میکنم عزیزم الان من خودمم سوال پرسیدم دیگه اینجا جای سوال پرسیدنه راحت باش یه صلوات برای سلامتی نی نی من میفرستی؟
فندقگلی مدیر استارتر عضویت: 1397/12/19 تعداد پست: 1579 بله اشتباه بود...سن ۱۸...اقدام ابان عزیزم چه خوب که دختر شده منم عاشق دخترم و از پسر میترسم هرچی خدابخواد یه صلوات برای سلامتی نی نی من میفرستی؟
anilsh عضویت: 1398/02/02 تعداد پست: 1932 عزیزم چه خوب که دختر شده منم عاشق دخترم و از پسر میترسم هرچی خدابخواد اره ... خودم دوس داشتم نی نی اولم دختربشه...فقط واس ست کردناش😍
mamiyeroham عضویت: 1397/03/19 تعداد پست: 9922 موقع اقدام رو باید نگاه کنی کی بوده خواهش میکنم عزیزم الان من خودمم سوال پرسیدم دیگه اینجا جا ... خیلی گلیبرای من اشتباه بود تازه برای جاریم هم اشتباهه برای اونو می دونمذوق کردم گفتم طبق این برنامه ریزی کنم برای بچه بعدیم قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
فندقگلی مدیر استارتر عضویت: 1397/12/19 تعداد پست: 1579 اره ... خودم دوس داشتم نی نی اولم دختربشه...فقط واس ست کردناش😍 مثل خودمی ..الهی خدا برات حفظش کنه یه صلوات برای سلامتی نی نی من میفرستی؟
فندقگلی مدیر استارتر عضویت: 1397/12/19 تعداد پست: 1579 خیلی گلی برای من اشتباه بود تازه برای جاریم هم اشتباهه برای اونو می دونم ذوق کردم گفتم طبق این برن ... عزیزم خدا خوشگلت رو برات حفظ کنه یه صلوات برای سلامتی نی نی من میفرستی؟
mamiyeroham عضویت: 1397/03/19 تعداد پست: 9922 عزیزم خدا خوشگلت رو برات حفظ کنه فدات مامان گلیبه امید خدا نی نی رو سلامت دنیا بیاری عمر طولانی و با عزت داشته باشه دیگه دختر پسرش هر چی قسمت باشه قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!