2777
2789
عنوان

صحتِ جدول چینی برای تعیین جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 138 بازدید | 23 پست
آره گلم

موقع اقدام یا موقع زایمان؟؟ببخش انقدر سوال می پرسم دوست عزیز

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موقع اقدام یا موقع زایمان؟؟ببخش انقدر سوال می پرسم دوست عزیز

موقع اقدام رو باید نگاه کنی کی بوده 

خواهش میکنم عزیزم الان من خودمم سوال پرسیدم دیگه اینجا جای سوال پرسیدنه راحت باش

یه صلوات برای سلامتی نی نی من میفرستی؟
موقع اقدام رو باید نگاه کنی کی بوده  خواهش میکنم عزیزم الان من خودمم سوال پرسیدم دیگه اینجا جا ...

خیلی گلی

برای من اشتباه بود تازه برای جاریم هم اشتباهه برای اونو می دونم

ذوق کردم گفتم طبق این برنامه ریزی کنم برای بچه بعدیم

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
خیلی گلی برای من اشتباه بود تازه برای جاریم هم اشتباهه برای اونو می دونم ذوق کردم گفتم طبق این برن ...

عزیزم خدا خوشگلت رو برات حفظ کنه

یه صلوات برای سلامتی نی نی من میفرستی؟
عزیزم خدا خوشگلت رو برات حفظ کنه

فدات مامان گلی

به امید خدا نی نی رو سلامت دنیا بیاری عمر طولانی و با عزت داشته باشه دیگه دختر پسرش هر چی قسمت باشه