2777
2789
عنوان

نامزدم ی بهونه ای گرفت و رفت

465 بازدید | 5 پست

خانوما نامزد من الکی الکی این چن روز ی بهونه ای دراورد ک بره بهونشم اینکه مادرت ال کرد بل کرد ولی مادر من اصلا همچین ادمی نبود خیلی احترامشو گذاشت ولی اون رفت ب نظرتون کسی دیگه رو پیدا کرده ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داستان از اونجا شروع میشه نامزدم یکسال تموم میومد خونمون باهم حرف میزدیم تازه چن روزه ک نامزد کردیم بعد دوشب پیش اومد  گف خونه باید کنار مادرم باشه بعد عروسی شب نمیزارم بخابی خونه مادرت چونکه مادرت مرد نداره اخه پدرم فوت کرد برادرامم ازدواج کردن  با اینکه  ک قبلا مادرم گفت به نامزدم  باید بیای پیش من خونه بگیری  اونم قبول کرد الان بعد نامزدی میگ ب مادرم من پیش ت خونه نمیگیرم  تو باید بیای پیش خونه بگیری  چونکه پدر همسرم فوت کرده و بقول خودش میگه من مسعول مادرم هستم و ی خاهرشم شوهرش فوت کرده میگ مسعول خاهرمم هستم 

حالا  دیروز صب زنگ زده گفته تموم شد همه چی 

دیشب من انقدر ناراحتی کردم مادرم بش زنگ زد یجوری جواب مادرمو داد من مادرزن کیلو چنده من مادر خودمو میخام مادرم زنگ زد درسش کنه اون بدتر کرد الان میگه این جدایی تقصیر مادرت بوده میگم بهونته میخای بری زیر بار نمیره