2777
2789
عنوان

خانمااا بیاین بگم چی شدههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 27 پست
فامیل میدونن همه منو شوهرم نمی دونستیم خودتو یه لحظه جای من قرار بده  اگرم نمی تونی خب هیچی ن ...

بابد بهت میگفتن شکی توش نیست خودشون شخصیتشون روپیش عروس قدیمی و هم جدید خراب کردن الان شک میکنه نکنه کدورتی هست

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!
واقعا  شما خاسگاری داداش ابجیتون بهتون نمیگن؟!!  بحث عروس و دوماد جدا. اما خونواده ما اصل ...

فعلا خواستگاری نرفتیم ولی خواستگاری خودم فقط پدر مادرامون بودن با عموم که بزرگترم حساب میشد

دقیقا میخوان بیان چیکار ؟

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فعلا خواستگاری نرفتیم ولی خواستگاری خودم فقط پدر مادرامون بودن با عموم که بزرگترم حساب میشد دقیقا م ...

خاسگاری خونواده میره. واس ما اینطوره

عمو و بفیه بزرگا واس بله برون. 

من اصلا واسم قابل هضم نبود ابجیم و داداشم نباشن

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
بابد بهت میگفتن شکی توش نیست خودشون شخصیتشون روپیش عروس قدیمی و هم جدید خراب کردن الان شک میکنه نکنه ...

اره واقعن

ولی میخام برم تو خلوتی ب برادر شوهرم بگم

مگ من بهت میگفتم بیا اسرارتو بگو ک الان ترسیدی 

اولویتم‌خدامه چون همیشه باهامه بعدم باباجون و‌اقامه فداشونم😇😇
خاسگاری خونواده میره. واس ما اینطوره عمو و بفیه بزرگا واس بله برون.  من اصلا واسم قابل هضم نب ...

هر کس یه مدله

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
فعلا خواستگاری نرفتیم ولی خواستگاری خودم فقط پدر مادرامون بودن با عموم که بزرگترم حساب میشد دقیقا م ...

بحث من سر رفتن نرفتن نبود ب من اگ میگفتن بیا تازه شاید میرفتم

ولی حداقلش اینه ک در جریان میزاشتن ماروهم

ک الان فهمیدم تقصیر اونا نبوده

اره واقعن ولی میخام برم تو خلوتی ب برادر شوهرم بگم مگ من بهت میگفتم بیا اسرارتو بگو ک الان ترسیدی& ...

با این حرف نشون میدی قابل اعتماد نیستی و خیلی سوختی. 

نکن اینکارو

اونیکه باید اعتراض کنه شوهرتونه، شما ک درجه اول نبودی گلم

خودتو کوچيک نکن

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
با این حرف نشون میدی قابل اعتماد نیستی و خیلی سوختی.  نکن اینکارو اونیکه باید اعتراض کنه شوهر ...

شوهرم ک گفته دیشب چرا زودتر نگفتین

گفته میخاستیم سوپرایزتون کنیم

شوهرم ک گفته دیشب چرا زودتر نگفتین گفته میخاستیم سوپرایزتون کنیم

خب تموم شد

دیگه دنبالشو نگیر ک متهم میشی ب حسادت و... 

بحث من سر رفتن نرفتن نبود ب من اگ میگفتن بیا تازه شاید میرفتم ولی حداقلش اینه ک در جریان میزاشتن ما ...

بیخیال چرا بیخود اعصاب خودت رو خورد میکنی بخاطر چهارتا آدم

بعضی جاها بعضی چیزا به کلیه چپتم نباشه

از تاپیکت و لحن تایپت معلومه چقد سلیطه ای بهتر ک نگف 😐🤦‍♀️😂

از طرز صحبت کردن و تهمت زدن شمام مشخصه ک سلیطه تری