2777
2789

دختر من  اردیبهشت رفت تو نه سال به نظرتون از کی باید در مورد عادت ماهیانه باهاش صحبت کنم؟

چه جوری بگم؟😩😩😩

یعنی انقدری که بعضی ادما بیشعورن خود بیشعورم انقدر بیشعور   نیست.  

ی مشاور خوب هست گاهی میاد میخوای صداش بزنم؟

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

كم كم مشخصه حدودا كي به سن بلوغ ميرسه 

از رشد بدنش و رفتاراش ميتوني متوجه بشي

اگه حس ميكني نزديكه ،كم كم براش مثل قصه توضيح بده ولي خيلي ام زوم نكن فك كنه خيلي خبر خاصيه يا بترسه

تاحالا درموردش سوالی ازت پرسیده؟؟

هنر بزرگ هنر فاصله هاست .آدمها زیاد نزدیک باشند میسوزند و زیاد دور بمانند یخ میزنند،پیدا کردن نقطه درست از فاصله ها رنج و ریاضت بسیار میخواهد                 

عزیزم من دخترم 12 سالشه وازهمون بچگی با نواربهداشتی آشناش کردم مثلا ازقصد بهش میگفتم بذار تو کمد یا..وقتی 9سالش شد بهش گفتم چرا این اتفاق میفته و ی کادو گرفتم براش هروقت این اتفاق براش افتاد بهش بدم تا نترسه .ب نظرم بهترین سن الان هست ک بگین

زندگی فقط 100سال اولش سخته😅😄

مامان منم ۹ سالگی گفت بهم من ۱۲سالگی شدم نترسیدم 

کاره دیگه بعضیا زودتر میشن بعد بچه شوک میشه خاطره بد براش میمونه الان بهش بگو

به حباب نگران لب یک رود قسم ؛ و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت ؛غصه هم میگذرد. . .
وایسا فعلا زوده بابا...من که مامانم بعد که شدم بهم توضیح داد خخخخ

نه گناه داره من خودم نمیدونستم رفتم به دخترهمسایمون گفتم لباس زیرامم مینداختم توچاه فاضلاب انقد ک ترسیده بودم😦😦

زندگی فقط 100سال اولش سخته😅😄

من کلاس پنجم ک بودم پریود شدم هیچی نمدونسم مادرم هیچی یادم نداد انکار خجالت آور بوده باشه خیلی ترسذه بودم بخدا همسایمون دخترش عم سن من بود بهش گفتم مسجد نمیام گف عه پریود شدی هف روز نمیری  خجالت کشیدم   ینی مادرش بهش یاد داده خیلی کار خوبی کرده بخدا منم ب دخترم میگم تو مدرسه همه میدونستن من خجالت میکشیدم حتی بزرگتر ک بودم