الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
گوگل کن کلی مطلب مفید هست. فقط هرجوری میگی استرس نشون نده. خیلی آروم و عادی رفتار کن. ما که پدرمون درومد. بچههامون لااقل یاد بگیرن که این مسئله طبیعیه.
عزیزم من دخترم 12 سالشه وازهمون بچگی با نواربهداشتی آشناش کردم مثلا ازقصد بهش میگفتم بذار تو کمد یا..وقتی 9سالش شد بهش گفتم چرا این اتفاق میفته و ی کادو گرفتم براش هروقت این اتفاق براش افتاد بهش بدم تا نترسه .ب نظرم بهترین سن الان هست ک بگین
من کلاس پنجم ک بودم پریود شدم هیچی نمدونسم مادرم هیچی یادم نداد انکار خجالت آور بوده باشه خیلی ترسذه بودم بخدا همسایمون دخترش عم سن من بود بهش گفتم مسجد نمیام گف عه پریود شدی هف روز نمیری خجالت کشیدم ینی مادرش بهش یاد داده خیلی کار خوبی کرده بخدا منم ب دخترم میگم تو مدرسه همه میدونستن من خجالت میکشیدم حتی بزرگتر ک بودم