2777
2789
عنوان

رشته زیست شناسی سلولی ملکولی همون ژنتیکه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5255 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی اگه ادامه بدم زیست شناسی رو میتونم در ادامه ژنتیک بخونم درسته؟؟ ببخشید یه سولل دیگه من میخام هم ...

ببین زیست سلولی و مولکولی چند گرایش داره ژنتیک - علوم سلولی - بیوتکنولوژی-بیوشیمی-میکروبیولوژی که برای ارشدم هر کدومو دلت خواست میتونی بخونی ولی هیچکدوم بازار نداره. به نظرم برای کنکور دوباره بخوای بخونی اگه زبانت خوب باشه زبان راحتتره بخونی.

میدونسم بهتم گفتم ک بیخی خودتو عشقع  غصه نخور من اینجا دگ بیخ ریشتم کع غصه نخوری   &nbs ...

الفرار 🤣🤣😂😂😂

برخی از ما فکر می‌کنیم دوام آوردن قویترمان می‌کند، اما گاهی قدرت در رها کردن است. 
دیگه کاربری بیومس جان برات تگ. کردم.اون.خودش ارشد ژنتیک با رتبه دوهزار هم قبول شده چپ چپ نگاه نکن

باشه ☹ ممنون 💖 ببخشید بابام زنگ زد اعصابمو خورد کرد حالم بده سر دانشگاه و رشته و اینا 

اگه گفتین کی ام؟😁😜
ببین زیست سلولی و مولکولی چند گرایش داره ژنتیک - علوم سلولی - بیوتکنولوژی-بیوشیمی-میکروبیولوژی که بر ...

وای مرسی خدا خیرت بده از بس اینجا اونجا پرسیدمو هیچ کس نبود یه جواب درست درمون بهم بده واقعا الان گریم گرفت .بابامم از اون طرف هی میرفت رو اعصابم 

پس همون زبان رو میخونم لااقل به زبانمم واسه کنکور کمک میکنه 

خیلی ممنونم 😭❤

اگه گفتین کی ام؟😁😜
میشه راجع به رشته بیوتکنولوژی توضیح بدین چه رتبه ای برای قبولی میخاد ممنون

من زمانی که قبول شدم 11 سال پیش بود. الان قطعا تغییر کرده. اون زمان رتبه خوب میخواست یادمه با 2000-3000 میخوندن. ولی الان با بالای 10000 قبولن شنیدم. 

برای کنکور اون زمان کلا گرایش های سلولی و مولکولی همین رتبه ای که گفتمو میخواست برای ارشد هم من تا رتبه 100 میتونستن دولتی قبول شن