2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید سر صبح

153 بازدید | 12 پست

بچه ها بیاید سر صبح برای مریضا دعا کنیم .دو هفته ای هست درگیر عفونت قارچی شدم . تازه ازدواج کردم و اولین تجربه مریضی تو کل عمرم هست .(جز سرماخوردگی) هر راهی و رفتم از کردستان پونه وحشی و آویشن سفارش دادم عنبر نسا تشت جوش شیرین و قرص و سونوگرافی و ... روزی پنج تا بطری نعنا و پونه میخورم پوستم دیگه گل انداخته از بس مایعات خوردم اما عفونت پا برجاست .واقعا سر صبح فقط باید دعا کرد برای مریضی های سخت .من که با یه عفونت ساده ناامید شدم .وای به حال مریضیای لاعلاج 😔

امیدوارم هرچه زودتر خوبه خوب بشی  دوستم 

لطفا پیش یه دکتر   زنان  خوب برو

من حال کسی رو که ناخواسته باردار شده و کلی غصه میخوره نمیفهمم همونطور که اون حال من برای به آغوش کشیدن بچه ای که نمیخوادش دارم رو نمیفهمه....اون غصه میخوره چون برای لحظه های نبود بچه دنیایی ساخته همونطور که من برای بودن بچه دنیاهامو می سازم...یه روز دیر شدن موعد پریودی برای اونا معنی گرفتاری و اضطرابه اما برای من پر از تخیل و رویاست...اون با دیدن اولین قطره خون خوشحال میشه و من کاخ آرزوهام نابود میشه...دلم میخواست برای بچه ام یه مادر جوون باشم اما دست تقدیر قوی تر از آرزوهای منه...قدرت جنگیدن با تقدیر رو ندارم...تسلیمم...مجبورم که تسلیم باشم...😢برای آروم کردنم نگو خوشحال باش که بچه نداری و راحتی...آروم نمیشم عذاب میکشم، اگه نبود این نعمت راحتی داشت پس چرا دل من  آشوبه؟؟؟ دلم میخاد بوی تن بچه امو استشمام کنم،دلم میخاد بغلش کنم و لبهامو ساعتها روی گونه ی نرمش بذارم، دلم میخاد لحظه هام پر بشه از دغدغه ی شستن شلوار کوچولوی نی نیم😍، دلم پر میکشه واسه بازی نی نیم با بابای مهربونش، واسه اولین روز مدرسه اش، واسه قد کشیدنش، واسه کت و شلوار دامادیش و لباس سفید عروسیش، من هر روز با دنیایی که تو در واقعیت داری در رویاهام زندگی میکنم، ...لحظه هایی که برای تو گذراست برای من آرزوست...پس برام دعا کن تا خدا  اگه مصلحت میدونه یه کوچولوی سالم  بزاره تو دلم🤗👨‍👩‍👧💔❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله خدا به همه کمک کنه و شفاشون بده انشالله شمام زودتر خوب بشی مخصوصا باین وضع گرونی دارو تو شهر ما که دفترچه های مریضا رو هم تمدید نمیکنن میگن کاغذ نیست

زندگیمو بیمه حضرت عباس(ع) کردم...خدایا راضیم به رضای تو من بنده خوبی نیستم اما تو بهترینی پس کمکم کن خداجونم نذار اون چیزایی که بهم دادی از دست بدم هر چی صلاحمه خودت جلو راهم بذار
چرا نرفتی پیش ی متخصص درست درمون اخه؟

من حتی برای سرما خوردگی هم پیش پزشک معمولی نمیرم .همسرم با کلی تحقیق اینترنتی وقت گرفت پیش بهترین دکتر .کشت ادرار دادم و سونو .قرص تجویز کرد اما کاملا بی فایده هست .سر ساعت میخورم ده روزه اما دریغ از یه درصد بهتر شدن 

انشالله خدا به همه کمک کنه و شفاشون بده انشالله شمام زودتر خوب بشی مخصوصا باین وضع گرونی دارو تو شهر ...

خدا به همه سلامتی بده واقعا .ایشالا تمام برگه های دفترچه بی مصرف بمونه و همه در صحت و سلامت باشن

من حتی برای سرما خوردگی هم پیش پزشک معمولی نمیرم .همسرم با کلی تحقیق اینترنتی وقت گرفت پیش بهترین دک ...

عفونت معمولا دیر خوب میشه لباس های تنگ مث ساپورت و اینا مپوش اصلا پیش چنتا دکتر دیگم برو تا جواب بگیری

الهی فرمون زندگی مو دادم ب دستت ...تو برام بساز تو بسازی قشنگتره   خدایا خودت مواظب پسرام و همسرم باش😍😘
عفونت معمولا دیر خوب میشه لباس های تنگ مث ساپورت و اینا مپوش اصلا پیش چنتا دکتر دیگم برو تا جواب بگی ...

من حقیقت به لباس زیر عادت ندارم جز دوران پری... کلا نمی پوشم. به خدا همین الان که دارم تایپ میکنم بوی پهن گوسفند و قاطر میده موهام .از بس روزی سه بار عنبر نسا دود کردم .همیشه عادت داشتم سرما خوردم برم دکتر یه آمپول بزنه جا به جا خوب شم .مریضی مزمن ندیده بودم .خیلی سخته 😔

ن دیگه اونجوری نکن بخودت برو دوش بگیر بعدم برو پیش متخصص از نوبت دات ای ار چنتا پزشک خوب پیدا کن ک نظرات خوبی براش گذاشتن ...اوایل ازدواج این چیزا طبیعیه بعد از رابطه خوب خودتو بشور ونزار شوهرت تفی چیزی بزنه

الهی فرمون زندگی مو دادم ب دستت ...تو برام بساز تو بسازی قشنگتره   خدایا خودت مواظب پسرام و همسرم باش😍😘
ن دیگه اونجوری نکن بخودت برو دوش بگیر بعدم برو پیش متخصص از نوبت دات ای ار چنتا پزشک خوب پیدا کن ک ن ...

ما تازه عقد کردیم حدود سه ماه .کلا چند بار طرف شدیم باهم .یعنی تو یه خونه نیستیم که مدام ... همون یه بار از دماغم اومد .صبحم دود بدم پاشم دوش بگیرم برم بیمارستان خاتم .امروز یه دکتر عالی اونجاست .دعا کنید تورو خدا برام

ما تازه عقد کردیم حدود سه ماه .کلا چند بار طرف شدیم باهم .یعنی تو یه خونه نیستیم که مدام ... همون یه ...

چیزی نیس اصلا نگران نباش ...فقط باید بری پیش ی کار بلد