2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده😭😭😭😭

174 بازدید | 7 پست

سلام دوستان،من دیشب بدجور با نامزدم دعوام شد،سر اینکه گفتم بریم کافه گفت پول اضافیه بریم شام بخوریم بهتره من قل میخواستم اونم راغب نبود زیاد،خلاصه ناراحت شدم،اما اصلا به خسیسی مربوط نیستا اونجا که بودیم خیلی الکی گرون بود،بعد اومده میگه من همه جا دوست دارم میگم مثلا فلان جا بخوایم زندگی کنیمم داری؟گفت اره ولی به اون نمیتونم بزنگم چون زنه،انقدر پیله کردم که تو چرا یه زن فلان جا میشناسی،اخر گفت دوست دوست دختر قبلیم بوده میومد پیش ما،اعصابم خورده.هرازگاهی مجبور میشه یه چیزی از رابطه قبلیش بگه چون ۴ ساله بوده.خیلی باهاش دعوا کردم.اما اصلا حالم خوب نیست،به اون ادم و رابطه قبلیش فکر میکنم خیلی عصبی میشم.😭😭😭چیکار کنم؟واقعا این همه همو دوست داریم اما شبمون رو این بحث خراب کرد

تقصیره خودته که پیله کردی ‌ خوب شد حالا؟ ول کن دیگه چرا دوس داری گذشته رو شخم بزنی همش یادش بیاری؟ ا ...

اخه گفتم چرا باید فلان کشور به زن بشناسی.یه هو‌گفت من نمیشناسم از طریق دوست دختر قبلیم باهاش اشنا شدم😞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این بحثها اولش طبیعیه ولی  وقتی بری تو زندگی یه روزی خنده ات میگیره که واسه این مسائل اعصاب خودت و همسرتو خرد کردی چون به مرور زمان  اونقدر مسائل مهمتر  ذهنتو درگیر میکنه 

کار به هیچ چی ندارم فقططططط این همه تایپ کردی یه قلیونم روش..... مثلا طرف پی ام میده: س . و کلیییییی ...

ترسیدم اینجا کامل تایپ کنم قلیون نزارن تاپیک ثبت شه.😒

ول کن اگه دوست دختر قبلی هم دیدی باهم سلام هم کردن تو هم سلام کن  عادی ...

نباید چیزی بگی  من بودم بی  خیال بی خیال با اون چی شد و این حرفا فقط نامزدت از خودت فراری میدی جوری رفتار کن که اگه ۱۰۰۰تا زن هم دور شوهرت باشن بازم   تو اول باشی نگاهش دنبال تو باشه اعتماد به نفس داشته باش