2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه جالب تو ذهنم بود از خانوما بپرسم آدرس کانالشو دارن یا ن

عزیزم من قبل اینکه اسم شمعدانی براش بذارن خریدم استفاده کردم عالی بود و جوشام خیییلی کم شد و صورتم سفید البته خودم سفیدم قرمزی جوشا رفت منظورم و یه درجه روشن ترشدم منتها تا یکی دوماهی خوب بود دوباره همه جوشام با همون شدت برگشت متاسفانه

چه جالب تو ذهنم بود از خانوما بپرسم آدرس کانالشو دارن یا ن عزیزم من قبل اینکه اسم شمعدانی براش بذار ...

عزیزم ادرس سایتشو دارم فقط

نوشته بود بدون برگشت گفتم از بچه های نی نی سایت بپرسم😔

شمعدانی لایه برداره افتضاحه نخر

تازه به من گفت گیاهیه 

من استفاده کردم ولی چه فایده برا یکی دو ماه خوب بود وقتی بهشون گفتم گفتن باید یه بار دیگه استفاده کنی ولی من نگرفتم دیگه آخه اول گفته بودن یه دوره که بزنی خوب خوب,میشی باز دوباره گول بخورم بخرم

چه جالب تو ذهنم بود از خانوما بپرسم آدرس کانالشو دارن یا ن عزیزم من قبل اینکه اسم شمعدانی براش بذار ...

چون لایه بردار بوده عزیزم

لایه بردارو قطع کنی دوباره صورتت ب حالت قبل برمیگرده

Ceeport  ❤ متاسفم لطفا منو ببخش مچکرم عاشقتم  ❤ceeport    💕سوالی در حیطه ی قانون جذب داشتین بپرسین❤💕
تازه به من گفت گیاهیه  من استفاده کردم ولی چه فایده برا یکی دو ماه خوب بود وقتی بهشون گفتم گفت ...

شمعدانی من شنیدم لایه برداره واس همین نخریدم

Ceeport  ❤ متاسفم لطفا منو ببخش مچکرم عاشقتم  ❤ceeport    💕سوالی در حیطه ی قانون جذب داشتین بپرسین❤💕