2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ربطی نداره دوفاستون واسه تنظیم سیکله اگرم بارداری اتفاق افتاده باشه به تثبیت جای جنین کمک میکنه من اون ماه ک باردار شدم دوفاستون خورده بودم فعلا واسه نتیجه گیری زوده عزیزم صبر کن تا موعدت

من ریخته ام در رگ تو شیره جان👼هی چرخ بزن در منو دل را بتکان😍این همنفسی چه حس و حالی دارد😉در پیکر من دو قلب دارد ضربان 💖
یاهم قراره پریود بیاد ...سر پریود اومدن سینه درد میگیرید کلا

از موقعی قرص میخورم بعد از تخمک گذاری درد سینه زیادی میگیرم که با قطع قرص برطرف میشه بعدم پری. ولی دوست ندارم پری بشم😟 

الهی همه به همه آرزوهاشون برسن  

معمولا با خوردن دوفاستون درد قبل پریود دیگه نمیاد سراغ آدم

من که بدون قرص همیشه زیر شکمم درد میگرفت میدونستم چندروز دیگه پریود میاد ولی بعد خوردن قرص

یهو میبینم پریود شدم بدون علامتی

یه صلوات مهمونم کنید
آخه درد سینم قطع شد اگه باردار باشم نباید دردش ادامه پیدا کنه؟یا ربطی نداره؟ 

نه عزیزم خیلی بدون علائم هستن .خودتو درگیر علائم نکن 

خدایا بعد هفت سال نی نی دادی ولی زودهم گرفتی بازهم حکمتتو شکر😢
ربطی نداره دوفاستون واسه تنظیم سیکله اگرم بارداری اتفاق افتاده باشه به تثبیت جای جنین کمک میکنه من ا ...

مرسی عزیزم. قطع قرص باعث رفع سینه دردم شده. بعد از بارداری قرص کاملا قطع کردید؟ چند ماه مصرف کردید

دومین ماه بود من چون تنبلی داشتم دکترم تجویز کرد واسه تنظیم سیکلم 

اگ اشتباه نکنم از 15 سیکل خوردم به مدت 10 روز 

من ریخته ام در رگ تو شیره جان👼هی چرخ بزن در منو دل را بتکان😍این همنفسی چه حس و حالی دارد😉در پیکر من دو قلب دارد ضربان 💖

اینی ک میگم حاصل دوسال تجربه ست تو اقدام 

خودتو درگیر علائم نکن اصلا

بعضی از سیکلا بود ک من میگفتم صددرصد باردارم بس ک علائم داشتم اما نبودم

درست زمانی ک انتظارشو نداشتم و با بیخیالی زندگیمو میکردم بدون هیچ داروی محرکی باردار شدم

دومین ماه بود من چون تنبلی داشتم دکترم تجویز کرد واسه تنظیم سیکلم  اگ اشتباه نکنم از 15 سیکل خ ...

منم همینطور  البته کیست نداشتم و ماه پنج اقدامم. فکر میکنم دردسینم بخاطر هوارض قرص باشه دو ماهه علی الخصوص سینه چپم درد زیادی داره. ولی چون قرصم تموم شد قطع شد ناامید شدم کمی هرکار میکنم روزای نزدیک پری نمیتونم بیخیال باشم

بعضی از سیکلا بود ک من میگفتم صددرصد باردارم بس ک علائم داشتم اما نبودم درست زمانی ک انتظارشو نداشت ...

منم این ماه قرصم تموم شد 3 ماه بود ک مصرف میکردم ولی انگاری نتیجه ایی نداشت شما فقط با این قرص باردار شدین؟