2777
2789
عنوان

خواستگار برام اومده کوچیکتره ازم... چیکار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 918 بازدید | 96 پست

ببخشید شما حتی از نظر تحصیلاتم بهم نمیاید سن هم همینطور سابقه ازدواج قبلی هم داشته بقول داداشت اخلاقشم اجتماعی نیس پدرشم انسان کاری نبوده مطمن باش تو ای ۱۵ سال خیلی چیزا تغییر کرده و شما بی خبر بودین

هرکس خدا را وکیل خود قرار دهد,خدا اورا ناامید نخواهد کرد... 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بلاخره خواستگاری کرده باید بررسی کنم دیگه 😢😢

واقعاااا میگی یا داری شوخی میکنی؟ یه بارخواستگار داشتم شرایطش جالب نبود ناراحت شدم مادرم گفت دختر مثل    پل هست بلعخره از روش رد میشن دیگه خواهرم گفت آخه پل داریم آدم رو پل داریم خر رو ; حالا تو بیندیش پل آدم رو هستی یا دور از جونت ....... رو

دلم گرفته ای دوست ، هوای گریه بامن ، گر از قفس گریزم ، کجا روم کجا مننننننن😔😔😔
۱)از تو کوچکتره . یکی رو میشناختم یکی دوماه از شوهرش بزرگتر بود شوهرش به شوخی یا کنایه ، مامان صداش ...

اره حق با شماست... من دوتا داداشام مهندسن.  از ارشد پایین تر نداریم 

از مجردی خسته شدم 😢 مامانش میگفت بهترین عروسیو میگیرم. و فلان. اگه جوابتون مثبته بعد محرم عقد کنیم& ...

این جمله تاریخی از طرف مادرشوهر که :بهترین عروسی رو براتون میگیرم .خیلی ها یادشونه .

خواهش میکنم دستی دستی خودت رو بیچاره نکن.حتما درامد درست ودرمونی هم نداره.قحطی دختر که نیومده.میتونه ...

شغلش گفتن خیاطه و کیف و اینا میدوزه. نمیدونم چقدره.  مادرش میگه هرچی گشتم دختر خوب پیدا نکردم و اینا

اگه خودش خوبه و شرایطش اوکیه اشکال نداره 

اختلاف سنی تا چندسال موردی نداره تازه دختر بزرگترم باشه هم‌تاکید شده خوبه الان هم که بابه

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد.              انتقالی شغلیمو گرفتم و  نامزد شدم و اینکه صاحب یه خونه ی عالی و شیک شدم.  

بنظر من قبول نکن چون زنا زودتر شکسته میشه تو یدونه بجه بیاری سنت خیلی بیشتر میزنه ولی اون همینجوری جوون میمونه بعدشم ک یکم شلخته شدی همش میگه کاش ی زن کوجیکتر میگرفتم

اصلا با پسرای کوچیکتر از خودتون ازدواج نکنید یکی از آشناهامون با یه پسر دو سال کوچکتر از خودش ازدواج کرد اونم با عشق و عاشقی بزور پسره همش به دختره میگفت تو یه روز من رو ول میکنی چون سنم کمه و کلا  قربون صدقه دختره میرفت تااینکه پونزده سال از زندگی مشترکشون گذشت دو تا بچه دارن دختره کلا تو زندگی حل شد مادر خونه شد و فعالیتهای اجتماعیش رو به خاطر بچه هاش و خونه زندگی گذاشت کنار تا کم نذاره الان پسره پرو شده که تو من رو گول زدی تمام این سالها من بچه بودم سرم باد داشت.....

اشتباهم این بود هر جا رنجیدم خندیدم فکر کردند درد ندارد ضربه ها را محکم تر زدند...

خب ایشون فقط منفی هاشونو گفتن

شاید محسناتش بیشتر باشه

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد.              انتقالی شغلیمو گرفتم و  نامزد شدم و اینکه صاحب یه خونه ی عالی و شیک شدم.