خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به طور کلی میخواین فقط یاد بگیرید؟ کلاس کجا هست که میرید؟
میخوام یاد بگیرم برای مهاجرت، آره زبانکده ها هستن
شما میخواید یاد بگیرید ؟
خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡
بله منم میخوام یاد بگیرم ولی میخواستم بدونم چه روشی زودتر نتیجه میده
در کل زبان سختیه یاد گرفتنش زمان میخواد
میدونم آره مشکله ولی کلاس چند جلسه رفتم خیلی مغزم هنگ کرد و میخواستم بدونم چه راه دیگه ای هست
عزیزم نامزدم با اینکه آلمان زندگی میکنه چند سال هنوز کاملا یاد نگرفته بازم میره کلاس، سخت هست ولی زمان میخواد سریع فک نکنم بشه
بنظرم در حد مبتدی میشه پیشرفت کرد توی چند ماه، با معلم زبانتون صحبت کنید بهتون میگه