2777
2789
عنوان

کیا خمیرپیتزا بلدن درست کنن؟

465 بازدید | 10 پست

سلام دوستان میشه روشش رو کامل توضیح بدین و اگه نکته خاصی هم  برای خوب عمل اومدنش میدونید بگید؟ پیشاپیش ممنون از پاسخگوییتون😊🌹

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی هیچکس نمیدونه؟  

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده

ی لیوان آب ولرم بریزتویه کاسه یک قاشق مایه خمیربریزتوش بذارش ی 10دقیقه بمونه که عمل بیاد توی ظرف ی لیوان آردسفیدبریزیه قاشق چایخوری نمک همون اندازه هم شکر .دوتاقاشق هم روغن بریز بعدباآب ومایه خمیرکه عمل آوردی قاطی کن وورزبده تادیگه ب دستت نچسبه بعدبذارش ی جای گرم تا 1ساعت یابیشتراندازه ای که خمیرت پف کنه بعدبیارپهنش کن مدادتوروش بریز بعدم پنیرپیتزاتموم

ماراحوصله ی شرح حال نیست...


من با این روش درست میکنم عالی میشه 



مواد لازم برای۴ نفر

آرد سفید قنادی  ۵۰۰ گرم

تخم مرغ   ۱ عدد

شیر ولرم   ۱ لیوان

روغن جامد یا نیمه جامد یا کره   ۶ قاشق سوپ خوری

مایه خمیر خشک فوری  ۱ قاشق سوپ خوری

نمک   ۱ قاشق چای خوری

شکر   ۱ قاشق چای خوری


طرز تهیه

۱- ابتدا باید یک قاشق چایخوری از شکر را با مایه خمیر مخلوط کنید و در شیر ولرم بریزید و هم بزنید و بگذارید 5 تا 10 دقیقه بماند تا عمل بیاید.

۲- در ظرف دیگری نمک، روغن و تخم مرغ را با هم در حد یکدست شدن مخلوط کنید.

۳- حالا خمییر مایه عمل آمده را اضافه کنید ولی به هم نزنید و بدون اینکه هم بزنید مقداری از آرد را هم اضافه کنید وهم بزنید و کم کم باقی آرد را در حالی که با قاشق چوبی هم می زنید به موا د اضافه کنید.

۴- تا خمیر در کاسه جمع شود در مرحله بعدی باید خمیر را روی یک سطح صاف و تمیز آرد پاشی شده حدود 5 تا 10 دقیقه ورز دهید یا 100 مرتبه بکوبیدش به روی میز تا خمیر براق و صاف و نرم و یکدستی شود که به دست نچسبد.

۵- در مرحله بعدی باید خمیر را داخل یک کاسه که از قبل چربش کردید در جای نسبتا گرمی بگذارید تا حجمش دو برابر شود حدود یک تا 1/5 ساعت. رویش را یک نایلون یا پارچه تمیز بیندازید، حالا با دست پف خمیر را بخوابانید و برای درست کردن انواع پیتزا و پیراشکی و نان و ... استفاده کنید.





یعنی هیچکس نمیدونه؟    

برات نوشتم عزیزم من همیشه بااین روش درست میکنم خیلی خمیرش لطیف وخوشمزه میشه امتحانش کن فقط زیادآب نریزکه شل بشه مجبوربشی آرداضافه کنی چون ازکیفیت خمیرت کم میکنه

ماراحوصله ی شرح حال نیست...
من با این روش درست میکنم عالی میشه  مواد لازم برای۴ نفر آرد سفید قنادی  ۵۰۰ گرم ت ...

من ی باردستورشوازنت گرفتم تخم مرغ وشیرنمیخواست درست کردم خیلی خوب شددستورشوبالاگذاشتم

ماراحوصله ی شرح حال نیست...
من با این روش درست میکنم عالی میشه  مواد لازم برای۴ نفر آرد سفید قنادی  ۵۰۰ گرم ت ...

تشکر عزیزم

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده
برات نوشتم عزیزم من همیشه بااین روش درست میکنم خیلی خمیرش لطیف وخوشمزه میشه امتحانش کن فقط زیادآب نر ...

مرسی عزیزم خیلی لطف کردید

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792