2777
2789
عنوان

معلم زبان انگلیسی تو یه آموزشگاه

71 بازدید | 10 پست

سلام دوستان من میخوام تو یه آموزشگاه زبان انگلیسی برای تدریس استخدام شم و در کنارش شرکت مترجمی هم برم .به نظرتون این دو تا شغل خوب هستن ؟خوشحال میشم تجربیاتتون و با من در میون بذارین❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم میخوام برم مکالمه از صفر میخوام شروع کنم ۲۳ سالمه نمیدونم چه اموزشگاهی برم سرکارم میرم میخوام فقط پنجشنبه جمعه ها برم؛اموزشگاه خوبی سراغ دارین که پنجشنبه جمعه ها تدریس کنن؟تهرانم_و اینکه چند ماهه میتونم درست حسابی یاد بگیرم؟هدفم جدیه برای زبان یاد گرفتن

من خوشحال میشم بهم بگی چطور زبان بخونم با دو بچه از صفرم باید بخونم

برای شما که مبتدی هستین دیدن کارتون های انگلیسی با زیر نویس فارسی خوبه و هم زمان ویدیو های آموزشی گرامر و لغات و  از یوتیوب نگاه کنین .بعد ک سطحتون رفت بالاتر با زیرنویس انگلیسی نگاه کنین .ضمنا برای دایره لغات هم کتاب

( ۵۰۴) و (1100 essential words) مناسب هستن و اگه برای گرامر هم کتاب میخوای کتاب گرامر استاد شهاب اناری خیلی خوبه همه گرامرارو کامل و به زبان فارسی توضیح دادن