2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چند سالگی؟الان راضی هستی؟

تازه امسال نی نی دار شدم.اره دیگه وقتش بود خداروشکر

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
خدا حفظش کنه‌... خواسته بار دار شدی

ممنون عزیزم

آره خواسته بود

فاصله سنی زیاد رو دوس نداشتیم واسه بچه هامون

ولی خب فکرم نمیکردم تا اقدام کنم سریع باردار بشم

دلیل دیگه هم این بود میخواستم تا مادر باحوصله و صبر داری هستم بچه هامو بزرگ کنم⁦☺️⁩

عشق تو به غیر دردسر🤕 نیست ولی...قربان سری که درد کردن بلد است😇
چرا انقدر زود

دلم بچه میخواااد عاااااشقققق بچم تازه تا این اومد سه ماه بعد دوباره اقدام میکنم😂😂😂

شــوهـرم تنهـا آرامـشه زنـدگیمه 💏                          ماشاء الله لا قوة الا بالله العلی العظیم
من بدتر از تو

خب دوس نداری نشو 

زوری که نیست 

من دوازده ساله با همسرمم 

نه پشیمون شدیم نه زندگیمون خسته کننده 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

استارتر این ب زندگی و روحیات خودت بستگی داره همه با هم فرق میکنن . ما وقتی از زندگی دو نفره خسته شدیم تصمیم گرفتیم 3 تا بشیم بعد از کلی تفریح و مسافرت و وقتی مطمئن شدم یکی دیگه رو بیارم تو این دنیا میتونم خوشبختش کنم حالا یکی دیگه برنامش با من فرق داره دوست داره همون سال اول بیاره ببین خودت چطوری

من ۲۲ سالمه، ۲۰ سالگی ازدواج کردم‌.. چند سالم با شوهرم دوس بودیم‌‌. الان شوهرم اصرار داره بچه دار بشیم اما من ن امادگیشو دارم، ن اصلا اعصاب بچه، ن بچه دوستم.....