2777
2789

مامان من با دکتر مهدی هاشم آقایی عمل اسلیو انجام داد 32 کیلو کم کرده عالی شده البته که مامان من به جز چاقی مشکل دیابت و فشار خون هم داشت که خداروشکر اونا هم کنترل شده
آقای دکتر مهدی هاشم آقایی سابقه ده سال جراحی موفق در حوزه عمل های زیبایی و چاقی دارن
دارای بیش از 7000 عمل موفق هستند
متخصص جراحی لاغری و زیبایی و دارای بیشترین آمار رضایت مراجعین و با تیم بسیار حرفه ای در بیمارستان فوق تخصصی عمل میکنن
و نکته مثبت دیگه اینکه با همه بیمه ها قرار داد دارن که در هزینه ها بسیار کمک میکنه
اسلیو : مناسب برای افراد حجیم خوار ، تاثیر کمتر بر روی کاهش وزن داره ، هزینه عمل پایین تر ، مدت زمان بستری کمتر (1 شب) ، احتمال اختلال ویتامینی بعد از عمل کمتر ، زمان عمل جراحی و بیهوشی کمتر ، میزان جذب مواد غذایی بیشتر و دستگاه گوارش دستکاری نمیشه

بای پس : مناسب برای افراد ریزه خوار ، کاهش وزن بیشتر نسبت به اسلیو ، هزینه بیشتر نسبت به اسلیو ، مدت زمان بستری بیشتر (2 شب) ، احتمال به وجود اومدن اختلالات ویتامینی گذرا ، مواد غذایی بیشتر دفع میگردد ، تغییراتی در دستگاه گوارش ایجاد میشود
باران خانوم تفاوتشون اینه و اینکه با آزمایشات و مشاوره ای که باهاتون میشه تشخیص میدن کدوم عمل مناسب تر
این پیج اینستاشون هم شماره هم نمونه کاراشون داخلش
آدرس:
بلوار ایت الله کاشانی،نبش گلستان شمالی،ساختمان پزشکان(پلاک ۲۹)،بلوک ۳،واحد پنجم
۰۹۳۳۱۵۶۳۰۰۳

آرایشگرم انجام داده از لولو به هلو تبدیل شده البته از نظر اندامی   

با دکتر محسن میر حسینی که یکی از جراح های حرفه ای هستن

اسمشون رو سرچ کنید جزو جراح های برتر و متخصص جراحی اسلیو و بای پس معده و جراحی های چاقی تهران هستن

این شماره تماسشون : 09384609212 

باهاشون تماس بگیرید راهنماییتون میکنن

اینم آدرس سایتشون که در مورد جراحی ها اطلاعات کامل دادن

https://fitteb.com/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فکر کنم بای پس بهتر باشه‌.

خیلیارو دیدم اسلیو کردن و برگشتن ولی ندیدم کسی و که با بای پس برگشته باشه

آنشرلی هم نشدم یکی ازم بپرسه.  آآنه ه ه  تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت؟؟؟ 😭😭😭😭                      گاهی میپرسند از من  عاشقش هستی هنوز؟؟؟؟بی تفاوت بودنم را  گریه میریزد بهم!☔️    🍁😢😢😢😢
من فکر کنم بای پس بهتر باشه‌. خیلیارو دیدم اسلیو کردن و برگشتن ولی ندیدم کسی و که با بای پس برگشته ...

اره اسلیو برای کسایی ک ریزه خواری میکنن خوب نی

مهربون باشیم⁦❤️⁩
من فکر کنم بای پس بهتر باشه‌. خیلیارو دیدم اسلیو کردن و برگشتن ولی ندیدم کسی و که با بای پس برگشته ...

اسلیو بر نمیگرده.دکتر میگفت چند سال بعد ۱۵ درصد وزن برمیگرده