2777
2789
عنوان

از دوستان كسي هست كه حس ششم قوي داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 117 بازدید | 23 پست
به نظرم نامزدی رو بهم نزنین سر مسایل مالی باهم کمک کنین حلش کنین حتی اگه شده از یه سری چیزا بزنین یا ...

مشكل اينه كه موضوع باقرص حل نميشه 

ايشون ورشكسته شدن 

قرار بود ي مبلغي كه دست كسي داشتن بگيرن كه اون آقا هم الان نداره 

وگرنه من نه عروسي ميخوام و نه چيز خاص ديگه اي

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از کجا تونستید بفهمید😄

دیگه انقدر بلا های مختلف تو زندگی به سرم اومده یه پا روانشناس شدم 

سعی کنین اروم باشین و مشکلتون رو با صحبت کردن حل کنید

به کلکسیون لباست افتخار نکن...کلکسیون کتابات رو نشونم بده...دنیا فقط برای کسانی پوچ و خالی از امید است که نمی‌دانند چگونه نیروی عشق را به‌ انسان ها بدهند و به آن‌ها زندگی و زیبایی دوباره ببخشد...باشد که خداوند مرا از همراهی شکاکان و بد دلان بی نیاز سازد.میتونید حرفاتون رو به صورت ناشناس توی این لینک بهم بزنین   https://www.goftino.com/c/JtRmeU
دیگه انقدر بلا های مختلف تو زندگی به سرم اومده یه پا روانشناس شدم  سعی کنین اروم باشین و مشکلت ...

اجازه صحبت بهم نمیده

اخه ما عقدیم و دور هستیم

منتظر موندم تا خودش بخواد بیاد

Dance me to the end of Love...
اجازه صحبت بهم نمیده اخه ما عقدیم و دور هستیم منتظر موندم تا خودش بخواد بیاد

خوب صبر کنین وقتی زیاد دستپاچه هستین طرفتون خودشو میگیره

وقتی زیاد به یه آدم لطف میکنی بعد مدتی هم خودشو گم میکنه هم تو رو

به کلکسیون لباست افتخار نکن...کلکسیون کتابات رو نشونم بده...دنیا فقط برای کسانی پوچ و خالی از امید است که نمی‌دانند چگونه نیروی عشق را به‌ انسان ها بدهند و به آن‌ها زندگی و زیبایی دوباره ببخشد...باشد که خداوند مرا از همراهی شکاکان و بد دلان بی نیاز سازد.میتونید حرفاتون رو به صورت ناشناس توی این لینک بهم بزنین   https://www.goftino.com/c/JtRmeU
اوهوم صبر می کنم ممنون

یعنی شما ب حرفهای اون آقا اعتقاد پیدا کردین؟

تعجب میکنم بعضیا دنبال حس ششم و رمال و.... میرن

خدایا خواسته ام رسیدن به توست و من میدانم که قطعا در این راه ممکن است هزاران بار زمین بخورم، به گناه آلوده شوم....اما ای خدای بزرگ من... تو گفتی از عدف خود دست برندارید،درست است که خطاهای من مرا میخکوب میکند اما باز هم امیدم ب توست و تو گفتی ناامیدی گناعی بس بزرگ است، پس خودم را ب طور کامل ب تو سپردم و انیدم تنها ب توست ای خدای بزرگ من...دستم را بگیر.....
یعنی شما ب حرفهای اون آقا اعتقاد پیدا کردین؟ تعجب میکنم بعضیا دنبال حس ششم و رمال و.... میرن

من خودم خیلی چیز ها رو عمیقا حس میکنم و بعد که پیش میاد می بینم درست بوده

نمیتونم بگم عمیقا اعتقاد دارم ولی خب به عنوان یه انرژی که به ادم میرسه قبولش میکنم

Dance me to the end of Love...
من خودم خیلی چیز ها رو عمیقا حس میکنم و بعد که پیش میاد می بینم درست بوده نمیتونم بگم عمیقا اعتقاد ...

منم خیلی وقتا چیزا به دلم میفته

نمونه بارزش دیشب بود

اما اینکه از یه غریبه بخای و درباره زندگیت نظر بده، این فرق میکنه

خدایا خواسته ام رسیدن به توست و من میدانم که قطعا در این راه ممکن است هزاران بار زمین بخورم، به گناه آلوده شوم....اما ای خدای بزرگ من... تو گفتی از عدف خود دست برندارید،درست است که خطاهای من مرا میخکوب میکند اما باز هم امیدم ب توست و تو گفتی ناامیدی گناعی بس بزرگ است، پس خودم را ب طور کامل ب تو سپردم و انیدم تنها ب توست ای خدای بزرگ من...دستم را بگیر.....