2777
2789
چرا اتفاقا هست خوبشم هست

واسه ما ک جواب نمیده 

موضوعی پیش میاد بخوام بحث رو عوض کنم میگه اهان من اوسکلم الان ک اعصابمو خورد کردی حالا داری بحث رو عوض میکنی 

کاریم نکنم میگه ب یه ورتم نیست ک خوب داری پیش میری 

عزیزم وقتی میبینی بحثت با کسی ب جایی نمیرسه بگو حق با شماست هم اون طرف اروم میشه هم اعصابتو از دستش نجات دادی ،احترامتم نگه داشتی   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر من همیشه میگه تو یه کاری کردی ک من عصبانی بشم 

میگه مرد هر جور باشه تقصیر زنه 

پس نقش کلیدی مادرت چیه این وسط ک تورو تربیت کرده 

عزیزم وقتی میبینی بحثت با کسی ب جایی نمیرسه بگو حق با شماست هم اون طرف اروم میشه هم اعصابتو از دستش نجات دادی ،احترامتم نگه داشتی   
منم قهرم ولی اصن براش مهم نیست هی حرف میزنه و حرف میکشه ازم..اصن انگار نه انگار من ناراحتم

اوتجوری میخواد بحث و کش نده تموم شه ی جور منت کشی ام هست تو مرام مردها 

شوهر منم بعضی وقتها این مدلیه

عجب!... کاش توی همه زمینه ها انقد نگران و پیگیر بودیم نسبت به هموطنامون...

من ی آدم معمولی ام در همین حد ازم برمیاد کاش مسولی چیزی بودم همه قانونا رو ب نفع خودمون میزدم خخخختت چه خیال خامی

اوتجوری میخواد بحث و کش نده تموم شه ی جور منت کشی ام هست تو مرام مردها  شوهر منم بعضی وقتها ای ...

اینقدر لجم میگیره از این کارش مثلا من قهرم دلم میخاد باش حرف نزنم چند ساعت،  تا ی کم ادب بشه ولی اون ب هی حرف میرنه و سوال میپرسه و ی چیزی میگه ک محبور بشم جواب بدم

بچه هام نفس هامـــ♥
نامزدی اونوقت شب جمعه قهههر؟؟؟؟!!!!

امروز کلا رو مود نبودیم..از صبح حرص و دعوا.. آخرشم گفت نمیخام دعوا بشه گوشی رو قط کرد خوابید 😞😭

کاش ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺯ ﺁﺧﺮ ﺑﻪ ﺍﻭﻝ ﺑﻮﺩ..ﭘﯿﺮ ﺑﺪﻧﯿﺎ ﻣﯽ ﺁﻣﺪﯾﻢ..ﺁﻧﮕﺎﻩ ﺩﺭ ﺭﺧﺪﺍﺩ ﯾﮏ ﻋﺸﻖ ﺟﻮﺍﻥ ﻣﯿﺸﺪﯾﻢ..ﺳﭙﺲ ﮐﻮﺩﮐﯽ ﻣﻌﺼﻮﻡ ﻣﯽ ﺷﺪﯾﻢ ﻭﺩﺭ، ﻧﯿﻤﻪ ﺷﺒﯽ ﺑﺎ ﻧﻮﺍﺯﺵ ﻫﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﻤﺮﺩﯾﻢ...!!!
چه امضایی حالم یه طوری شدکاش اینطور بود واقعا

اره کاش😞❤

کاش ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺯ ﺁﺧﺮ ﺑﻪ ﺍﻭﻝ ﺑﻮﺩ..ﭘﯿﺮ ﺑﺪﻧﯿﺎ ﻣﯽ ﺁﻣﺪﯾﻢ..ﺁﻧﮕﺎﻩ ﺩﺭ ﺭﺧﺪﺍﺩ ﯾﮏ ﻋﺸﻖ ﺟﻮﺍﻥ ﻣﯿﺸﺪﯾﻢ..ﺳﭙﺲ ﮐﻮﺩﮐﯽ ﻣﻌﺼﻮﻡ ﻣﯽ ﺷﺪﯾﻢ ﻭﺩﺭ، ﻧﯿﻤﻪ ﺷﺒﯽ ﺑﺎ ﻧﻮﺍﺯﺵ ﻫﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﻤﺮﺩﯾﻢ...!!!