2777
2789

از يكشنبه كه باشگاه تعطيله بايد هر روز٥٠تا دراز نشست و٥٠٠تا طناب بزنم ولى هر دفعه يادم ميرفت تا همين يك ساعت پيش كه تصميم گرفتم همين الان پاشم و ورزش كنم تا الان١٠٠تا دراز نشست١٠٠٠ تا كناب زدم فردا هم بايد دوباره١٠٠تا دراز نشست و ١٠٠٠تا طناب بزنم

ولى خب هنوز مونده ديگه شما هم ميتونيد چقد بزنيد 

منم ی چالش چهل روزه لاغری برا خودم زدم 

انشالا ک میتونم شش هفت کیلو کم کنم

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم چرا ی دفعه هزار تا طناب زدی صدتا درازنشست 

خب کم کم شروع میکردی

در تاریکترین روزهای زندگی ات این را بدان که خدا در جواب صبرهایت ، درهایی را برایت می گشاید که هیچکس قادر به بستنش نیست . معجزات وقتی اتفاق می افتن ، که تو برای آرزوهات ، بیشتر از ترس هات ، انرژی بفرستی . زندگیتون پر از اتفاقای خوبِ یهویی❤  لطفا برای نی نی دارشدنم یه صلوات مهمونم کنید ۶ساله منتظرم ❤ممنونم ... تیکر بارداری نیست امیدوارم تا قبل از تموم شدن تیکر باردار بشم 
منم ی چالش چهل روزه لاغری برا خودم زدم  انشالا ک میتونم شش هفت کیلو کم کنم

افرین تو روخدا منم میخوام ۴کیلو کم کنم نمیتونم کاش از اول مهر یکم کمتر بخورم برم مدرسه دوباره سرگرم کار بشم 

میشه برای سلامتی نی نی مون یه صلوات بفرستید

[QUOTE=105530790]50 تا فک. کنم بتونم دراز نشست ولی طناب شنیدم برای خانوما زیاد خوب نیست افتادگی رحم میاره منم شنیدم& ...[/QUOTE]

نميدونم ولى فوايدش باعث چربي سوزي ميشه قد و افزايش مده و.....

ولى خواستي بزنى برو جلو اينه قدي بزن من داشتم ميزدم با اينكه صورتم تپل نيس لپام بالا پايين ميرفت هي😂😂😂😂

منم یه مدت بچم کوچیک بود مجبور بودم آخر شب ورزش کنم اثرش فوق العاده بود‌. چون دیکه بعدش میخوابیدم و وقتی برای پرخوری و جبرن کالری از دست رفته نداشتم کلی وزنم کم شد

بهترین معلم تو آخرین اشتباهيه که مرتکب شدی

من طناب نمیزنم حرکت پروانه میزنم گاهی دو هزار تا پروانه و حرکتهای دیگه مثل در جا زدن و به عقب و جلو پریدن. دراز و نشست هم اگه بین هر ۵۰ تا استراحت کنم حدود ۳۰۰ تا

بهترین معلم تو آخرین اشتباهيه که مرتکب شدی