2777
2789

سلام مامانام

ن دکترم نمکو شکر و کامل برام قطع کرده...الان هرجا میرم شیرینی یا خوراکی نمی خورم...می گن ببین بچت چجوری بشه...شما تجربشو نداشتین؟

اگه بخوری یه طوری میشه بانخوردن هیچی نمیشه

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ب حرف اطرافیان توجه نکن حرفای عوام‌‌

طبق دستور دکتر پیش برو

خدانکرده مسمومیت بارداری یا دیابت بگیری کدومشون نجاتت میدن

دختر کوچولوی من که عین یه دونه ی بی پناه اومدی توی دل ووجودم ریشه کردی و جوونه زدی و پناه گرفتی بیصبرانه منتظردر آغوش کشیدنتم 
اگه بخوری یه طوری میشه بانخوردن هیچی نمیشه

پس چی می گن ....نه نمک می خوری نه شکر...چ بچه بی مزه ی بشه....اینو ک از مسخرگی می گن..اما زیاد شنیدم هرچی زن باردار هوس کنه بخوره بچش رو بدنش لکه نیوفته

عزیزم ب حرف اطرافیان توجه نکن حرفای عوام‌‌ طبق دستور دکتر پیش برو خدانکرده مسمومیت بارداری یا دیاب ...

دقیقاااا 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
عزیزم ب حرف اطرافیان توجه نکن حرفای عوام‌‌ طبق دستور دکتر پیش برو خدانکرده مسمومیت بارداری یا دیاب ...

اینجوری هیکلمونم بد نمیشه..الان فقط شکمم بزرگ شده 

آخ گفتی...پفک چی توز چرخی امشب همشون خوردن ..وای چ رنگی داشت ...گفتن یدونه..گفتم اصلا😔

چندتای میخوردی . الانم دیگه پشیمونی سودی نداره

خداجونم مرسی همیشه هرچی خواستم بهترینشو بهم دادی   
پر از نمکه و رنگ مصنوعی..الانم بهم تعارف کنن نمی خورم..دوس دارم بعد زایمان هر روز پفک بخورم

این یه هوس زودگذر بود شاید بعد زایمانت اصلا نخوری 

خداجونم مرسی همیشه هرچی خواستم بهترینشو بهم دادی   
این یه هوس زودگذر بود شاید بعد زایمانت اصلا نخوری 

پفک کلا هوس برانگیزه..مخصوصا چی توز چرخی..خیلی چربو چیله و نمکیه...واقعا برا آدماس سالم سمه..چ برسه ب اون نی نی کوچولو