2777
2789

حتما بخونید ...

از پیامبر(ص) پرسیدند برکت درمال یعنی چه؟

درپاسخ، پیامبر مثالی زد و فرمود:

گوسفند درسال یکبار زایمان می کند وهر بار هم یک بره به دنیا می آورد .

سگ در سال دو بار زایمان میکند و هربار هم حداقل ۷-۶ بچه.

به طور طبیعی شما باید گله های سگ را ببینید که یک یا دو گوسفند در کنار آن است.

ولی در واقع برعکس است. گله های گوسفند را می بینید و یک یا دو سگ درکنار آنها چون خداوند برکت را در ذات گوسفند قرار داد و از ذات سگ برکت را گرفت .

مال حرام اینگونه است.

فزونی دارد ولی برکت ندارد.»

روی مفهوم" برکت در روزی" فکر کنید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگاه کن منظورش جمع شدن پوله .

کسایی که مثلا خمس و ذکات و ... نمیدن یا خیلی زیرزیرکی یه حرومی وارد زندگیشون میکنن . پولشون جمع نمیشه همش خرج میشه . به اینایی نگاه نکن که دزدن . اونا همون مقدارو دزدیدن بحث جمع شدن اینجا وجود نداره این یه گناه دیگس 

شوهر منم همینو میگه.میگه من از صبح تا شب تو آفتاب بتن کاری میکنم همیشه عقبم‌ بعد اون وقت یکی از آشناهامون‌ مشروب و عرق میفروشه همه چی داره از مال و املاک تا سفر و طلا و خوشی و ....

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   

باز من شنیدم مثال میزنن آدم از راه حلال زیاد به جایی نمیرسه. منظور اینه که مال حلال اگه بخوای بدست بیاری اونقدری درآمد نداری که یهو پروبال بگیری. اینایی که میبینی مال مردم میخورن دیگه از برکت مرکت گذشته اینقد دارن میچاپن که تمومی نداره.

شوهر منم همینو میگه.میگه من از صبح تا شب تو آفتاب بتن کاری میکنم همیشه عقبم‌ بعد اون وقت یکی از آشنا ...

از کجا میدونی خوشبختی داره 

تو عمش زندگیشون ک بری حتی یه ذره هم احساس خوشبختی نمیکنن،مطمین باش

سلامتی پدر و‌مادر من و همه پدر و‌مادرها صلوات...
از کجا میدونی خوشبختی داره  تو عمش زندگیشون ک بری حتی یه ذره هم احساس خوشبختی نمیکنن،مطمین ...

آره میدونم.شوهرم هم وقتی عصبی میشه میگه بعدشم زود پشیمون میشه

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی