2777
2789
عنوان

اونایی که مامان شدین بیاین لطفا

146 بازدید | 14 پست

من چند تا سوال دارم درمورد هر کدوم میدونین لطفا جواب بدید

من ۱۶ روزه زایمان کردم بخیه هام تا هفته اول از هم باز شدن ولی گفتن از داخل جوش خورده و رویش هم میخوره الان بعد ۱۶ روز بازم یکم میشوزه و وسط واژنم یه کوچولو درد دارم یه جور احساس فشار.. آیا این عادیه؟

سینه هام یکی بزرگه یکی کوچیک از قبلم همین بود ولی از وقتی شیر میدم بیشتر کوچیک و بزرگیش تو چشمه اینم عادیه و مال شما هم همینه؟

س.وتین اسفنجی من استفاده میکردم الان نمیتونم سینم ورم میکنه از این پارچه ای شل وولا زدم فرم سینمو خراب میکنه؟

خیلی خیلی ببخشید و یه سوال شخصیتر دارم 🙈از نزدیکی خیلی وحشت دارم بعد ۴۰ روز شدت درد و سوزش چقدره؟

پسر خوشگلم منتظر دیدنتم  

اونارونمیدونم چون هنوزتجربه نکردم ایشالادوهفته ی دیگه .اما بزرگ وکوچیک بودن سینه چرا،سینه ی منم اونجوریه

نفسم عمرم زندگیم وجودم دلخوشیم پاره ی تنم فقط پسرم.خاله هاصلوات میفرستین سالم وسلامت بیادبغلم؟حاجتتون روا😍😍

اولیو نمیدونم دومی فرم سینه اره عادیه همیشه یه سینه پر شیر تره

سوتین الان زوده اسفنجی کم کم که بچه بزرگتر بشه و شیر بیشتر بخوره میتونی ببندی

سوال اخر

واسه همه اولش یکم دردناکه ولی خوب میشی خخخ

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیرم منم زایمان طبیعی کردم ۱۸ تا بخیه زدن ۴ تاش پاره شد نگران نباش خوب میشه سیته هاتم که از قبل میگی همین طوری بود اونی که بزرگ تره بیشتر توش شیر جمع شده دردش بیشتر نزدیکی هم تا ۴۰ روز اصن دردی نمیمونه که بخوای بترسی اما مث بار اول سخت میشه انجام داد اما بعدش نه درد داریدنه سوزش اصلا نگران نباش

🖤دنیا همش اینجوری نمیمونه❤
خانوما میگم من الان هفته ۳۷ هستم یکم عصری کمرم درد گرفت مث پریود الانم چن بار زیر دلم تیر کشید یهویی ...

ما بهش میگم درد ماه اینا تا رایمانت عادیه البته خودت باید ببینی درد زایمان نباشه 

یکم کمرم درد داره سمت پهلوم

درد زایمان درداش حدود ۴۰ ثانیه طول میکشه و هر یک دیقه ی بار تکرار میشه زیر دلت جمع میشه بعد ول میکنه اگه همچین دردایی داری و حدود ده دقیقه به همین صورت درد داشتی درد زایمانته اگه نه ی چیز جزیی بود دردای براکستون هیکس بهش میگن دردای کاذب که الکین

درد زایمان درداش حدود ۴۰ ثانیه طول میکشه و هر یک دیقه ی بار تکرار میشه زیر دلت جمع میشه بعد ول میکنه ...

نه دردش حدود ۵ ثانیه میشه بیشتر فکرکنم همون کاذب باشه مرسی عزیزم😗

گل پسرم👶تو اومدی تا خوشبختیم پررنگ تر شه😍