2777
2789

نتایج انتخاب رشته اومدومن مردودشدم.خیلی ناراحت شدم.ولی ناراحت موندن فایده نداره وباید برای هدفم بجنگم.تاپیک قبلیم درباره اش نوشتم.تصمیم دارم که رتبه دورقمی بشم تابتونم رشته مودعلاقم روتودانشگاه موردعلاقم بخونم.شماچه توصیه هایی به من میکنید؟!کدوم آزمون برم؟؟ازقلمچی متنفرم وهیچ وقت نتونستم بابرنامه اش پیش برم!سنجش خوبه؟؟؟مشاور بگیرم یانه؟!چه کلاسایی ثبت نام کنم؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

می تو بیبی قلم چی فشرده ست سخته بهش رسیدن گزینه دو خوبه عزیزم کلاس نمیخاد بری فقط وقتتو میگیره 

منم اصلا ازقلمچی خوشم نمیاد.ولی ازبس همه میگن قامچی قلمچی که منوبه شک میندازن.

یکم ریاضیم ضعیفه!کلاس ریاضی برم؟؟

مهم نیست چه کلاسایی ثبت نام میکنی

مهم اینه الان خیلی مصمم هستی برای موفقیت و این از یه کلاس کنکور تو نیویورک هم با ارزشتره

تو میتونی من مطمنم رتبه دو رقمی میاری اینو شک ندارم

توصیه م بهت اینه که هدف هاتو بنویس

هدف تا مکتوب نشه جدی گرفته نمیشه

یه جا بنویس بذار جلو چشمت

برای خودت برنامه ریزی کن و طبق برنامه ریزی پیش برو

تمام تلاشتو بکن 

تو موفق میشی ❤️

اصا ناامید نشو شرایطت خیلی بهتر از بقیه پشت کنکوری هاست من خودم بعد 5سال میخدام دوباره کنکور بدم رشت ...

اولاش سخته وچیزی بادنمیگیری وکندپیش میری ولی اگر پیوسته پیش بری همه چی درست میشه.موفق باشی گلم