2777
2789
عنوان

چاپ عکس

912 بازدید | 16 پست

دوستان راهنمایی کنن

من میخوام ب تعداد زیادی عکس چاپ کنم اما نمیدونم چطوری نگه داریشون کنم

البوم بخوام بگیرم باید چندتا بگیرم ک هم جاگیرمیشه هم ی جوریه 

شما ایده ای ندارین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم تو آلبوم نگه میدارم. اصلا با عکس نگه داشتن تو گوشی کنار نیومدم

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

روی میز خاطره میتونی بچینی با قاب(منکه خوشم نمیاد،خز شده)

میتونی با طناب و ریسه وصل کنی داخل اتاق بالای تخت خواب یا بالای مبل شیکه

میتونی از این عکسایی که فرستادم ایده بگیری

داخل نت هم بزن ایده بهت میده خیلی

کارما چه سوسول بازیه...؟!فقط اباالفضل بزنه کمرت به                                                                                                         

سلام عزیزم خیلی کار خوبی میکنی که چاپ میکنی من عکس های خواهر زاده مو از نوزادی تا 3 سالگی از ذست دادم چون هاردم سوخت   برای همین دیگه عکس هامم چاپ میکنم با یه سایتی اشنا شدم هم قیمتهاشون مناسبه هم محصولات متنوعی دارن پشتیبانیشون هم خیلی عالیه لینک شو برات میذارم دوست داشتی یه سر بزن من 3 ساله همه عکس هامو میدم اینستاچاپ چاپ کنه  

http://instachap.com/