2777
2789
عنوان

اینجا کسی هس ک به بچش از چهار ماهگی غذا داده باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 126 بازدید | 23 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای استارتر فقط بگم خودت آماده کن برا جنگ اعصاب

دختر منم شیر نمیخورد و الانم دوست نداره.غذا رو از 4 ماهگی شروع کردم وای غذا هم نمیخوره.اینقدر بد غذا هست ک حد نداره.جوری شده میگم حیف غذا بذارم جلو بچه خرابش کنه بریزم دور

دو بار عوض کردم باز همین اوضاع بود.میدونی حتی اب رو هم من ب بدبختی میدم بهش

دکتر بمن گفت از ۵ و نیم ماهگی گفت زودتر اصلا خوب نیست منم پسرم رفلاکس داره باید خیلی چیزارو رعایت کنی تا بهتر بشن

وای استارتر فقط بگم خودت آماده کن برا جنگ اعصاب دختر منم شیر نمیخورد و الانم دوست نداره.غذا رو از 4 ...

ای خداااا خونمونو کردن تو شیشه این وروجکا

ینی صب تا شب من بهش شیر ندم گرسنش نمیشه: |

وای امیدم اینا لاقل غذا رو بخوزهههه

در من زنی دیوانه فریاد میزند…

دکتر بمن گفت از ۵ و نیم ماهگی گفت زودتر اصلا خوب نیست منم پسرم رفلاکس داره باید خیلی چیزارو رعایت کن ...

ب خدا رعایت میکنم این شیر نخوردنش شیر رو تف کردنش رو مخمه.میترسم وزن گیریش کم شه رشدش مختل شه

در من زنی دیوانه فریاد میزند…

ب خدا رعایت میکنم این شیر نخوردنش شیر رو تف کردنش رو مخمه.میترسم وزن گیریش کم شه رشدش مختل شه

ببر دکتر این دو روزم تحمل کن من سر خود میخواستم بهش غذا بدم بعد دیروز بردم دکتر گفت نده احتمال اینکه بچه اسم بگیره هست

ای خداااا خونمونو کردن تو شیشه این وروجکا ینی صب تا شب من بهش شیر ندم گرسنش نمیشه: | وای امیدم این ...

دختر منم همینه

تحرکش فوق العاده بالا ولی اصلا گشنه نمیشه

باورت میشه میگن این چجوری زنده هست

حالا امیدوارم نی نی شما خوب غذا بخوره