2777
2789

خودت عزیزم فکر میکنید اونها معجزه میکنند؟؟  خودت صورتت را خوب بخور بده بعد با پنبه و گلاب بکش ب پوستت هرچی الودگی توی پوستت بوده را میکشه بیرون میتونی ی اسکراب پزنی یا ی ماسک خوب مثل بلک یا انار

شهامت میخواد سرد باشی ولی گرم بخندی...
خودت عزیزم فکر میکنید اونها معجزه میکنند؟؟  خودت صورتت را خوب بخور بده بعد با پنبه و گلاب بکش ب ...

اسکراب چیه؟

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودت عزیزم فکر میکنید اونها معجزه میکنند؟؟  خودت صورتت را خوب بخور بده بعد با پنبه و گلاب بکش ب ...

خانومی من خیلی به پوستم اهمیت میدم و محصولات درمانی مختلفی و به پوستم میزنم مرتب ولی از پس جوش های سر سیاه روی بینیم بر نیومدم حقیقتش،گفتم یجایی برم همه رو برام تخلیه کنن،فکر نکنم خودم بتونم تو خونه انجامش بدم

🧿
خانومی من خیلی به پوستم اهمیت میدم و محصولات درمانی مختلفی و به پوستم میزنم مرتب ولی از پس جوش های س ...

چرا عزیزم بلک ماسک هفته ای یک بار بزن تخلیه میشن گلاب بزنید همون بخور خیلی تاثیر داره حالا اگر دوست دارید برید بیرون تهران ی جایی هست ادرسش را براتون پیدا میکنم میدم خدمتتون

چرا عزیزم بلک ماسک هفته ای یک بار بزن تخلیه میشن گلاب بزنید همون بخور خیلی تاثیر داره حالا اگر دوست ...

عزیزم لطف میکنی اگر بهم ادرس بدی چون واقعا تلاشم بی وثمر بوده،تا حدودی تخلیه میشه وقتی ماسک میزنم و اسکراپ ولی فردا دوباره به شکل دیروز میشن،برامم عجیبه واقعا،با اینکه بعد  ماسک منافذ و با سرم میبندم که تمیز بمونه ولی فردا باز به همون شکله

🧿
عزیزم لطف میکنی اگر بهم ادرس بدی چون واقعا تلاشم بی وثمر بوده،تا حدودی تخلیه میشه وقتی ماسک میز ...

باشه عزیزم یکم صبر کنید براتون پیداش کنم لایکم کنید پیداتون کنم

خیلی لطف میکنی عزیزم،ممنونم واقعا😘🌺❤️

عزیزم من خودم اصفهانی هستم و شماره را یکی از همکارهاشون برای دوستم برای میکرونیدلینگ بهم دادن و گفتن کارشون خوبه لطفا تماس بگیرید ببینید کارهای پاکسازی پوست شون اون چیزی هست ک شما میخواهید بعدا تشریف ببرید چون من اطلاعی از کارهایی که میکنن ندارم+989120350669

عزیزم من خودم اصفهانی هستم و شماره را یکی از همکارهاشون برای دوستم برای میکرونیدلینگ بهم دادن و گفتن ...

ممنون عزیز دل از این همه پیگیری🙏🌺حتما تماس میگیرم،لطف کردین😘😘❤️❤️😍😍

🧿

۱۰ راه طبیعی برای پاک کردن پوست

عسل: عسل حاوی خواص ضد باکتریایی است و به همین دلیل تاثیر بسیار زیادی در جلوگیری از آکنه دارد و تا حد زیادی پوست را مرطوب می‌کند.

آلوئه ورا: آلوئه ورا دارای خواص ضدالتهاب، آنتی اکسیدان و آنتی‌باکتریال است. استفاده از آلوئه ورای خالص و مالش آن روی صورت به‌عنوان پاک‌کننده باعث تقویت جریان خون در پوست و مرگ باکتری‌های مضر می‌شود.

خیار: خیار به یک ماده‌ی اصلی برای زیبایی تبدیل شده است. خیار سرشار از آنتی اکسیدان، رطوبت زا و با PH کاملا متعادل برای پوست است.

جوش شیرین: این ماده قلیایی ضد باکتری، ضد قارچ، ضد عفونی کننده و ضد التهاب است.

زردچوبه: این ادویه علاوه بر این که خاصیت ضدعفونی کننده دارد به عنوان ماده طبیعی در حفظ شادابی و زیبایی پوست هم موثر است.

سرکه سیب: سرکه سیب خاصیت اسیدی دارد و سطح PH پوست را متعادل می‌سازد.

روغن درخت چای: روغن درخت چای نوعی روغن معطر است که از آنها کمک به سلامتی پوست، مو و ناخن‌هاست.

پاپایا: میوه پاپایا به‌دلیل آنزیم‌های فعالی که در خود دارد باعث روشن شدن پوست شده و بروز آکنه و تشکیل چین‌ و چروک را کنترل می‌کند.

چای سبز: چای سبز به‌دلیل پاک‌سازی سموم از پوست، التیام لک‌ها و جراحات، کاهش التهابات پوستی و تقویت قابلیت ارتجاعی پوست موجب بهبود سلامت کلی پوست می‌شود.

بخور: بخور صورت با بخار آب، باعث پاکسازی عمقی پوست و جبران کمبود آب پوست صورت می‌شود.

متن کامل این مقاله در اینجا...